Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Čekićem razbio glavu
sestrici na noši!

Autor: S.B. | 25.10.2012 - 11:13:00h | Komentara: 5

Devojčica iz Bora, stara 18 meseci, sedela je na noši kada je njen trogodišnji brat, igrajući se, dohvatio čekić sa stola, zamahnuo i udario sestricu u glavu!

Zaraženo i 14 školaraca!

Devojčica je prebačena na lečenje u Tiršovu! | Foto: Konstantin Kamenov

Devojčica je vrišteći pala sa noše, a majka, koja je na trenutak ostavila decu i otišla do kupatila, pritrčala je, unezvereno podigla ćerku, i noseći dete u naručju otrčala do bolnice. Drama se odigrala prekjuče ujutru.
- Devojčica je zadobila prelom temene kosti lobanje praćene otokom mozga. Majka je dete donela na odeljenje pedijatrije odakle su sanitetskim vozilom prebačene na Odeljenje dečije hirurgije. Dečiji hirurg je pregledao devojčicu i sanirao ranu i uputio je na Odeljenje neurohirurgije – saznajemo od medicinskog osoblja borske bolnice.
Međutim, majka nije poslušala nalog lekara, već je dete odnela kući. Stavila je devojčicu da spava, ali se ona probudila oko 15 sati i počela da povraća. Imala je glavobolju i nesvesticu, pa ju je majka opet odvela u bolnicu.
- Dete je primljeno u Prijemno-trijažni blok zbog pospanosti, povraćanja i konvulzija. Konsultovani su neurohirurg, neurolog i pedijatar, nakon čega je urađen skener glave koji je pokazao da devojčica ima prelom temenih kostiju lobanje, praćenih otokom mozga – kazao je dr Goran Joksimović, načelnik Odeljenja hirurgije ZC Bor.
Dr Joksimović je odmah majku i dete uputio, u pratnji anesteziologa i anestetičara, na dalje lečenje na Odeljenje neurohirurgije u Tiršovoj u Beogradu.
 
Poslednji komentari
  • vesna Vreme: 25.10.2012 13:38h

    Pa majka nije normalna kada takve stvari ne drzi van decijeg domasaja i posle svega vodi dete kuci!! ni deca nisu za svakoga, ocigledno!

  • Smilja Vreme: 25.10.2012 14:13h

    eh ti crtani filmovi,puni nasilja.

  • Aleksandra Vreme: 25.10.2012 14:18h

    Gluposti, to moze svakome da se desi! (mislim da ostavite nesto gde ne treba i odakle dete moze da dohvati). Pogotovo, ako je majka sama sa decom! A ovaj komentar- da nisu deca za svakoga verovatno je napisala osoba koja nema decu

  • Ana Vreme: 25.10.2012 16:01h

    Ma gde to svakome može da se desi?! Majka nije normalna.

  • bakicaaa Vreme: 25.10.2012 17:52h

    ...čekić ne bi smio biti u dohvatu djeteta...majka bi trebala znati predvidjeti ponašanje svoga djeteta i ne držati opasne predmete blizu tako male djece... ...još je neodgovornije ne poslušati liječnika,ali što majka ima voditi dijete na neurologiju...to automatski moraju učiniti medicinsko osoblje bolnice... ...to sam vidjela i na urgentnom traktu u Bg...umjesto da pacjenta vozi osoblje bolnice,oni to traže od rodbine...nevjerojatno...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP