Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRONAĐENE NESTALE MAJKA I ĆERKA

Cela Srbija je tražila, a ona se preudala!

Autor: Goran Jevremović | 28.01.2015 - 14:11:00h | Komentara: 9

Policija je saopštila danas da je pronašla Biljanu Savić (27) i njenu dvoipogodišnju ćerku Anastasiju, posle osam dana od njihovog nestanka. Kako se ispostavilo, biljana je s detetom pobegla od partnera i venčala se sa drugim muškarcem u Vršcu.

Biljana i Anastazija Savić

Biljana i Anastazija Savić | Foto: Goran Jevremović

-Policijski inspektori su mi kazali da su Biljanu i Anastasiju našli u Vršcu, kao i da je ćerka dobro. Takođe su mi preneli da se ona preudala, zaposlila i da neće nikome da se javlja. Ne znam ko mi čuva dete, ako Bilja radi, ona mi je faktički ukrala ćerku. Ali, lakše mi je posle svega, jer sam već počeo da razmišljam da im se nešto loše dogodilo. Volim Biljanu i ćerku, ali ona je sama donela odluku da ode iz kuće, kao i do sada ja ću poštovati njene želje, voleo bih da mi dozvole da viđam dete. Mene je otac ostavio kad sam bio mali, pokojne majka i baka su me odgajile i veoma mi nedostaje porodica i očinska ljubav - kaže skrušeno Bojan, duboko uzdišući posle osmodnevnog traganja za Biljanom.

On nije mogao da poveruje u informaciju policije da se Biljana preudala, ali su mu Centru za socijalni rad su mu objasnili da ima pravo da viđa i obavezu da izdržava ćerku.

Bojan Milojević

Bojan Milojević | Foto: facebook

- Sa Biljanom sam počeo da živim kada je zbog ljubavnika pobegla od prvog supruga Slobodana iz Čepura sa kojim nije imala decu. Živeli smo četiri godine zajedno, dobili dete. Išao sam joj po volji u svakoj situaciji, čak i kada je tražila kod matičara da ćerki ostane Biljanino prezime Savić. Nije htela da se venčamo zvanično. Verovao sam joj, a vrtela me je oko prsta. Uvek sam radio kako je ona htela, samo da bude zadovoljna, međutim, njoj nešto nije odgovaralo - priča tužno Bojan, ali navodi da je rešio da i on započne novi život.

Biljaninoj majci Ljiljani je pao kamen sa srca kada su je inspektori obavestili da su pronašli ćerku i unuku. Njoj su inspektori kazali da Biljana neće da kontaktira sa porodicom i da im je poručila da se udala.

- Biljana je moje dete, ali nije trebala tako nešto da uradi, "hvala" joj zbog takvog čina, sve nas je zakopala. Ne javlja se majci i sestri, a mi smo sve učinili da je nađemo. Mogla je da se javi i da kaže "majko tu i tu sam, nemojte da me tražite i pokrećete poteru. Ne znam šta će sa detetom da radi, to je i Bojanovao dete. Narušeno mi je zdravlje za ovih osam dana nespavanja i sekiracije. Pritisak se ne spušta ispod 200 - priča kroz suze Ljiljana, majka odbegle Biljane.

Ona je potvrdila da ne zna za koga se Biljana udala, jer nikad ništa nikome nije pričala o tom muškarcu. Pokušali smo da dobijemo i odgovore na pitanja od Biljane, ali ona nije želela da odgovori na naša pitanja.

DRUG SA FEJSA

Milan Minja Vrban (32) je mladić iz Apatina zbog koga su se na krsnu slavu Sveti Jovan posvađali Biljana i Bojan, jer se ona sa njim dopisivala na društvenoj mreži.
-Sa Biljom sam prijatelj na društvenoj mreži malo više od mesec dana, pre toga ona mi je više puta upućivala zahteve, ali sam je odbijao jer je nisam poznavao. Ona me međutim, stalno kontaktirala i bila je uporna, žalila se da nije zadovoljna u braku, da ima probleme sa suprugom, ali nisam pridavao pažnju tome, niti sam odgovarao na te njene žalbe. Pisala mi je da se dopisivala i sa nekim Nenadom, priča Milan, koji se prepao kada je u novinama video da je Biljana nestala sa ćerkom.

Poslednji komentari
  • Rodjena u bosni Vreme: 28.01.2015 14:26h

    {ta te bosanske rade sacuvaj te Boze i sakloni.Ja sam se samo tamo radoli,ali ih ne podonosim jer sam imam istu muku sa snajkom,hvala Bogu mi smo se nje otarasili...

  • jan Vreme: 28.01.2015 14:36h

    znaci pobegla od muza zbog ljubavnika pa dosla kod tebe pa opet pobegla.koliko je puta ona begala i pre toga?o boze moj koji moron...

  • cicaa Vreme: 28.01.2015 14:59h

    Pa posto se iz prilozenog vidi da je maloumna doticnog je verovatno upoznala putem fb.Nego Bojane,glavu gore,svoje dete pazi i obilazi,a lujka ce dobiti to sto trazi,sigurno.

  • Lala iz Vršca Vreme: 28.01.2015 16:11h

    Baš bih voleo da znam kako i gde je uspela da se zaposli za tako kratko vreme...

  • Djole Vreme: 28.01.2015 16:46h

    Majka za primer,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP