Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČNO

Ćerka (5) slušala zapomaganje majke!

Autor: N. N. TRAVICA | 30.08.2014 - 09:20:00h | Komentara: 4

Novosadska policija uhapsila je Aleksandra K. (42) osumnjičenog da je u svom stanu, u naselju Grbavica u Novom Sadu ubio svoju suprugu Danijelu K. (43). Prve sumnje ukazuju da je žrtva ubijena satarom, a osumnjičeni je o zločinu sam obavestio policiju, čija patrola je na licu mesta zatekla stravičan prizor.

Aleksandar K. (42)  sam pozvao policiju  nakon zločina

Aleksandar K. (42) sam pozvao policiju nakon zločina

Prema prvim informacijama, porodična tragedija dogodila se u noći između četvrtka i petka u ulici Miše Dimitrijevića broj 22. Osumnjičeni je ujutru sam pozvao policiju, obavestivši ih šta je učinio. U stanu, na prvom spratu višespratnice, u kojem je tročlana porodica živela, u trenutku ubistva bila je i njihova petogodišnja ćerkica, koja je na sreću samo čula vrisak. Devojčicu su na vreme preuzeli radnici Centra za socijalni rad, poštedevši je da vidi stravičan prizor, kao iz najmonstruoznijih horor filmova.


- Pre od prilike šest godina su kupili stan na prvom spratu, gde su se doselili iz Crvenke. Navodno se porodica osumnjičenog konstantno protivila braku, jer je Danijela iz siromašne porodice i nije bila visoko obrazovana. Čak, da bi sačuvala brak, upisala je neku školu za masažu, čime se privatno i bavila u stanu. Aca je bio diplomirani veterinar, a nju su do te mere ponižavali, da su je čak nazivali “metlarom”, jer je jedno vreme radila i kao spremačica - priča za “Alo!” komšija iz dvorišta, kod koga je ubijena često dolazila, kako bi olakšala sopstvenu dušu.

Prema tvrdnjama komšija nikada ništa čudno nisu mogli da primate. Aca i Danijela su se često držali za ruke, izgledali su kao svaka druga normalna porodice koja odgaja malo detence. Bili su nezaposleni, a živeli su od pomoći svojih roditelja. Pre zločina Aleksandar je 40 dana proveo bez žene i deteta, bio je što na moru, što kod svojih.


- Dolazila je kod moje supruge da se žali da njegovi hoće da im rasture brak. Pričala je da kada bi pozvala supruga na telefon, obično se javljala njegova majka. Čak joj je nedavno rekla: “Ako ti se ne vrati za četrdeset dana, mi ćemo ga ovde oženiti”. U četvrtak veče se vratio kući sa mora, a Danijela je sva srećna došla da se pohvali da joj se suprug ipak vratio i da je odlučio da ostane sa njom i ćerkicom - prepričava komšija.
 

Određeno mu zadržavanje


Aleksandar je juče oko 11 časova uveden u maricu koju je policija doterala gotovo pred sam ulaz da bi pola časa kasnije pred zgradu došla i ekipa Hitne pomoći, kako bi mu izvadili krv. Nakon istražnih radnji, telo pokojne Danijele odneto je na obdukciju, dok je osumnjičeni odveden u policiju, gde mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 30.08.2014 11:30h

    smrtna kazna pod hitno ili uvesti serijacki zakon

  • rikica Vreme: 30.08.2014 14:43h

    Nje vide nema,On u zatvoru,dete u domu.A njegova porodica nema ni sina,ni snaju,a ni unuku.Bas au pametni

  • bubamara Vreme: 30.08.2014 16:16h

    Jel su mu sad roditelji srecniji?!?!

  • majka Vreme: 30.08.2014 19:47h

    otac i majka mu dosli glave. strasno mrzim mesanje starijih jer takvi ljudi prvenstveno ne zele svom detetu dobro. zalost za detr izgubilo je majku i oca u jednom danu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP