Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OVO JE UBICA KOJI JE ZADAVIO ŽENU U LJUBAVNOJ SOBI

Ćerkici (8) rekao da će joj ubiti majku!

Autor: Vesna Torović | 24.08.2014 - 08:35:00h | Komentara: 2

- Prvi put su ga uhapsili još kad je išao u osmi razred. On je i tada bio veoma loš - razbojništva, tuče... Onda je počeo da se drogira i tada je bilo još gore. Nije se promenio ni kad se oženio. Tukao je suprugu, zlostavljao je celu porodicu... - kroz suze priča Ljubiša Milovanović, otac Ivana Milovanovića (35), osuđenika Kazneno-popravnog doma u Nišu koji je prekjuče ubio bivšu suprugu Bojanu Bačević (27) kada mu je došla u posetu.

Ivan  Milovanović (35) osuđen zbog  trgovine drogom

Ivan Milovanović (35) osuđen zbog trgovine drogom | Foto: V. Torović

- Voleo sam Bojanu kao da mi je ćerka, pa ona je kod nas živela 10 godina. Sve vreme dok je Ivan u zatvoru, bivša snaja je bila kod nas sa ćerkicom - ispoveda se nesrećni otac.


- Izdržavao je kaznu godinu i po dana, a ono što znam jeste da je za to vreme Bojana išla kod njega najmanje pet, šest puta. Ona je zaista volela mog sina, a on je bio veoma loš prema njoj. Nisam mogao to da sprečim, jer je bio pravi nasilnik. I razvela se od njega, ali je i dalje išla da ga posećuje, čak je vodila i osmogodišnju ćerkicu - veli otac.

Bojana ubijena tokom posete u niškom zatvoru

Bojana ubijena tokom posete u niškom zatvoru | Foto: K. Kamenov

Ivanina sestra bliznakinja Bobana Radić ne može da se smiri i da poveruje da joj je sestra ubijena.


Bobana Radić,  Bojanina sestra bliznakinja

Bobana Radić, Bojanina sestra bliznakinja | Foto: V. Torović

- Molila sam je da ne ide da ga posećuje u zatvoru, preklinjala... Nije me slušala. Išla je kod njega, čak je krila od mene. Ona ga je mnogo volela. Iako je toliko tukao, maltretirao, ona nije mogla da prestane da ga voli. Sestričina mi je, nekoliko dana pre nego je otišla na more sa očevom majkom Jadrankom, ispričala da je tata zvao telefonom i rekao joj da će joj ubiti majku. I to sam joj rekla, a ona se samo nasmejala. Iako sam je upozoravala, nije verovala da će je na kraju ubiti - plačući priča Bobana, i dodaje da ne zna kako će preživeti sestrinu smrt.


„Voleo sam Bojanu kao svoje dete“:  Ljubiša

„Voleo sam Bojanu kao svoje dete“: Ljubiša | Foto: V. Torović

Bobana napominje da nije tačno da je Ivan bio izazvan time što mu je rekla da će dete odvesti u Nemačku, jer ona nije imala pasoš.


- Bezočno laže. Pokušava da nađe alibi, kao bio je izazvan. Moja sestra nije imala pasoš jer svekrva i svekar nisu hteli da joj daju prebivalište, jer su se plašili da će dete da odvede. Ona jeste nešto planirala da ode iz te kuće, da pobegne, da pokuša da se snađe. Međutim, nije htela da vodi ćerku odmah, dok se ne snađe - priseća se sestra i navodi da je predosećala da će se nešto loše desiti.

Nije uspela da pobegne od muža nasilnika: Bojana Bačević

Nije uspela da pobegne od muža nasilnika: Bojana Bačević

- Nekoliko dana pre ubistva imala sam neki loš osećaj, kao da mi se želudac grčio. Još u ranom detinjstvu, još dok smo živeli na Kosovu, ostala sam prvo bez majke, pa sestre. Onda smo se posle bombardovanja preselili u Niš, pa je umro otac, a nekoliko godina kasnije i brat Marjan. Njega smo sahranili u Kamenici. Sada sam ostala bez sestre bliznakinje, a to mi najteže pada. Bojanu ćemo sahraniti pored brata - kaže ona.
 

Otac: Ivan bi i mene ubio!


Ljubiša kaže da ga je sin terao da mu prepiše kuću. Pošto nije hteo jer ima i mlađeg sina, morao je da se iseli iz sopstvene kuće.
- Nisam više mogao da trpim njegove pretnje, vikanje... Da to tada nisam uradio sigurno bi se završilo nekim ubistvom - tiho kaže otac.

Poruka na Fejsbuku na dan ubistva

Fejsbuk profil Bojane Bačević prepun je ljubavnih poruka. „Znam da volim, znam da te čuvam kad zaboli. Znam i da patim. Ali isto tako dobro znam da ignorišem i sve duplo vratim!“, poslednji je post koji je ostavila, i to na dan kada je ubijena! Ranijih dana sa prijateljima je podelila poruke: „Naravno da postoji svet bez tebe, ali ne sviđa mi se kako izgleda“, „Budi hrabar da izdržiš ono što ne možeš da promeniš“... „Nisam te zaboravila“...

Poslednji komentari
  • .... Vreme: 24.08.2014 11:03h

    Da postoji smrtna kazna, koliko bi sada mrtvih bilo zivo....

  • Predrag Vreme: 24.08.2014 11:10h

    40 godina zlikovcu i tačka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP