Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MUKE SVEDOKA U SLUČAJU UBISTVA BOJOVIĆA

Čerupale se majka i snajka

Autor: M. Dudvarski | 01.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Majku i suprugu Miloša Vojinovića (27), svedoka u slučaju ubistva Nikole Bojovića (39) i optuženog za ubistvo Miloša Vidakovića (29), policija će, osim od eventualne osvete, morati da čuva i jednu od druge! Svekrvu i snajku, Smilju i Andrijanu, policajci koji ih danonoćno čuvaju su jedva uspeli da razdvoje kada su se potukle i jedna drugoj čupale kosu u kući u kojoj zajedno žive na Voždovcu! Protiv obe je podneta krivična prijava zbog tuče.

Čupale kosu  jedna drugoj

Čupale kosu jedna drugoj | Foto: Shutterstock

- Kada je Vojinović postao svedok u ubistvu brata Luke Bojovića, policija je počela da čuva njegovu majku i ženu. Snaja i svekrva nisu u dobrim odnosima već duže vreme, a ta netrpeljivost je kulminirala jer su stalno zajedno u stanu, budući da je procenjeno da tako lakše policija može da ih čuva - naveo je naš izvor, i dodao da se incident dogodio 26. aprila.

Uviđaj na  mestu ubistva  Bojovića

Uviđaj na mestu ubistva Bojovića | Foto: A. Stanković

 
- U jednom momentu su njih dve vikale jedna na drugu. Policija nije reagovala jer je to postalo uobičajeno. Međutim, njih dve su ubrzo počele da se tuku, a onda su nastavile da žestoko čupaju jedna drugoj kosu. Policajci koji ih čuvaju su ih jedva razdvojili - priča izvor „Alo!“, i dodaje da je obaveštena voždovačka policija, koja je sačinila zapisnike i podnela prijave protiv obe.

Miloš Vidaković

Miloš Vidaković


Miloš Vojinović, na čijem će se iskazu većim delom zasnivati optužnica koja je podignuta zbog ubistva Nikole Bojovića, moraće iz zatvora da miri majku i ženu jer, iako je trebalo da dobije status svedoka saradnika, to se nije dogodilo zbog procene da ne bi preživeo na slobodi. Kako su mediji prenosili, procenjeno je da je on najbezbedniji u zatvoru i da njegovu porodicu treba čuvati od mogućih osveta, ali i od njih samih, očigledno.

Optužen za ubistvo Pančevca


Nikola Bojović je ubijen 2013. u ulici Carice Milice u Beogradu, dok je iste godine Miloš Vidaković ubijen u Budvi. Specijalno tužilaštvo optužilo je Slobodana Šaranovića (75), Ratka Koljenšića (37) i Sašu Cvetanovića (32) za ubistvo Bojovića, dok je za ubistvo Vidakovića, osim Šaranovića i Delibašića, optužen i sam Vojinović, kao i Slaviša Novaković. Vojinović je, kako su prenosili crnogorski mediji, pred tužiocem ispričao da je Šaranović platio po 20.000 evra Saši Cvetanoviću Pitbulu i Ratku Koljenšiću za ubistvo mlađeg brata Luke Bojovića koji je u ratu sa Šaranovićem.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP