Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA TRAGA ZA MIĆOM UROŠEVIĆEM

Četnik osumnjičen za ubistvo mladića, uhapšeni saučesnici!

Autor: B. Janačković | 22.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Policija traga za Mićom Uroševićem (36), zvanim Četnik iz Aleksinca, zbog sumnje da je 21. januara oko 20 minuta iza ponoći, hicima iz pištolja ubio sugrađanina Aleksandra Jocića (29) i ranio Sašu Dudića (38) iz Niša.

Mesto ubistva u ulici  Dragčeta Milovanovića

Mesto ubistva u ulici Dragčeta Milovanovića

Oni su se nalazili u „micubišiju“, na koji je, kako se sumnja, Urošević ispalio ceo šaržer iz pištolja, dok se vozilo nalazilo u pokretu, u ulici Drakčeta Milovanovića, u centru Aleksinca. Jocić je preminuo od zadobijenih povreda. Automobil je udario u banderu i zaustavio se posle 20 metara nakon čega je Dudić, koji je bio suvozač, prebačen u KC u Nišu. On nije životno ugrožen.


-Reč je o članovima dve zavađene grupe Aleksinčana koje već duže vreme imaju međusobne neraščišćene odnose. Te večeri su se pozivali mobilnim telefonima i provocirali. Navodno, Uroševića su pred kućom pozivali da izađe napolju i on je tada zapucao. Oni su se kolima dali u bekstvo ka Hitnoj pomoći, ali je Jocić ubrzo, u toku vožnje, podlegao povredama - kaže za naš list izvor blizak istrazi.

Majka ubijenog Lena Jocić kaže da su zajedno bili na slavi kod njenog brata u Tešici, da je Aleksandar otišao sa drugovima ranije i da je tek ujutru saznala da je mrtav.

Ubijeni: Aleksandar Jocić

Ubijeni: Aleksandar Jocić | Foto: K. Kamenov


-Jedva sam ga dočekala, rodila sam ga u 30.godini, oca je izgubio sa 10 godina, a sada sam bez njega ostala. On nije imao ništa sa drogom i krađama. Hapšen je sa 18 godina u „Sablji“, ali ništa nisu mogli da mu dokažu. Oružje je imao, ali da bi se odbranio od tih plaćenika koji imaju velike pare oko sebe. Čak su i na mene prošle godine pucali sa susedne zgrade dok sam bila na terasi. I na kraju ubiše mi dete, kaže Lena Jocić.

Ujak ubijenog mladića Zlatimir Anđelković iz Tešice kaže da ne zna zbog čega je njegov sestrić ubijen, da je sa Uroševićem nekada bio u dobrim odnosima, ali da se ne druže od kada je neko iz njegove ekipe pretukao Aleksandrovog dobrog druga u kafani.

Kako Tanjug prenosi, niška policija identifikovala je i uhapsila dve osobe zbog sumnje da su izvršila ubistvo u saizvršilaštvu i ubistvo u pokušaju u Aleksincu, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Sumnja se da su Dalibor J.(31) iz Aleksinca i Dalibor Ž.(36) iz Soko Banje bili sa Mićom Uroševićem.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a policija nastavlja potragu za osumnjičenim Uroševićem napominju iz Policijske uprave.

Poslednji komentari
  • danka Vreme: 23.01.2014 06:10h

    Mića je radio i radio i radio u rudniku i tako je stekao,a lekarska komisije su jadnom i bolesnom prudužavale bolovanje i produžavale i produžavale,a sa direktorom zapošljavao i zapošljavao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP