Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DOLIJALI PRAVDI

Četvorici policajaca
pritvor do mesec dana

Autor: Tanjug | 26.10.2012 - 23:10:00h | Komentara: 4

Policajcima Goranu Dj. (44), Ivici K. (39), Nebojši S. (43) i Saši I. (37) pripadnicima Saobraćajne policijske ispostave u Vranju danas posle podne Krivično veće Osnovnog suda u Vranju izreklo je pritvor u trajanju do 30 dana.

pokrivalice

Pohapšeni policajci | Foto: Jelena Vučetić

Portparol Osnovnog suda u Vranju Srboljub Milosavljević rekao je večeras Tanjugu da je pritvor u istom trajanju izrečen i biznismenu iz Vranjske Banje Miti R. (39) koji se dovodi u vezu sa radnjama zbog kojih su juče rano ujutro uhapšeni policajci.


Protiv četvorice policajaca Policijska uprava u Vranju podnela je krivične prijave zbog sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba službenog položaja, a protiv Mite R. za krivično delo podstrekavanje na zloupotrebu službenog položaja.

Svi oni su danas kod istražnog sudije Osnovnog suda u Vranju Ljilajne Nikolć proveli više od pet časova, posle čega im je Krivično veće odredilo pritvor.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković potvrdio je večeras da su svi oni počinili krivična dela prilikom vršenja uviđaja posle saobraćajniog udesa koji se dogodio u noći izmedju 3. i 4. oktobra ove godine, u Nemanjinoj ulici u Vranju.

Lokalni mediji u Vranju, pozivajući se na svoje izvore, opisuju saobraćajnu nesreću u kojoj je osamnaestogodišnji Božidar R, sin uhapšenog Mite R. posle proslave rodjendana, u pijanom stanju, svojim džipom oborio električni stub i uništio nekoliko sanduka za prodaju sladoleda.

Mediji pišu da su policajci sa zapisnikom o udesu odugovlačili, tako da su ga sačinili tek pošto je na mesto udesa stigao biznismen Mita R. otac mladića Božidara R.

On je, kako navode vranjski mediji, uspeo da se "nagodi“ sa saobraćajnim policajcima.

Istragu o ovom slučaju, pored Osnovnog suda u Vranju, vodi i Sektor unutrašnje kontrole MUP-a Srbije.
Poslednji komentari
  • nedeljko Vreme: 27.10.2012 14:40h

    svaki dan putujem,i gledam kako policija vozačima uzima novce,to je rak rana našeg društva,ti koji trebaju da jure lopove oni uzimaju novac,,ima li neki policajac koji ne uzima,želim ga upoznati pa da se prekrstim i boga spomenem

  • nedjo Vreme: 27.10.2012 16:53h

    cik pogodite kako se tata biynismen nagodio?

  • Marko Vreme: 27.10.2012 22:34h

    Zakon o saobracaju u Srbiji i kaznena politika su veoma losi, jer kola moze da vozi samo dobro situiran covek zbog cega je velika mogucnost da saobracajci prime mito.

  • Vladan Vreme: 25.05.2014 15:19h

    Ovo je nista sta radi saobracajna policija u Krusevcu, otimaju, ako imas pare da ih podmitis od krivca u saobracajci na[ravice od tebe nevinu zrtvu a od neduznog coveka napravice krivca, i ukoliko se zalis mozes da dobijes i batine a i nesto vise.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP