Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NARKO-RAT

Četvrta žrtva Kekinih saradnika: Molio za pomoć bežeći od ubice!

Autor: E. A. | 29.01.2015 - 12:37:00h | Komentara: 2

Užičanin Miloš Milanović (30) upucan je juče u ulici Jurija Gagarina 60 u Novom Beogradu, gde je i stanovao, kada mu je nepoznati mladić nakon rasprave i tuče pucao u grudi, saznaje “Alo!”. Iako je nekoliko svedoka videlo ubicu, policiji su dali slab opis. Za Milanovića se govori da je jedan od bližih saradnika Dejana Stojanovića Keke, vođe novobeogradskog narko-klana, ali prethodnih pet godina nije imao nijedan sukob sa zakonom.

Milanović ubijen ispred svoje zgrade u  Novom Beogradu

Milanović ubijen ispred svoje zgrade u Novom Beogradu | Foto: Vladimir Živojinović

Usred dana, čim je izašao iz svog “jaguara”, Milošu je prišao napadač koji je odmah počeo da se raspravlja sa njim, nakon čega je on pokušao da pobegne u ulaz zgrade, vičući: “Ubi me, ubi me! Pomozite mi ljudi!”. Napadač ga je sustigao na stepeništu i ispalio jedan hitac. Teško povređen Milanović uspeo je da izađe iz zgrade, ali se posle samo nekoliko koraka srušio na stazu. Šokirani stanari odmah su pozvali policiju, a lekari Hitne pomoći koji su stigli za nekoliko minuta, mogli su samo da konstatuju smrt. Na mesto zločina ubrzo je pristigla i Milanovićeva majka, koju su skrhanu od bola pridržavale komšije i prijatelji. Uviđaj je trajao više od dva sata, a pored forenzičara i nadležnog tužioca, prisustvovali su i načelnici beogradske policije.


Kako “Alo!” saznaje, istraga će naradnih dana ići u dva smera.
- Proveriće se neka operativna saznanja i videti da li je Milanović ubijen zbog, navodnog, rata između Stojanovićevih vernih saradnika i grupe koja mu je “otkazala poslušnost”, a u kom su već ubijeni Vujadin Pejanović (34) zvani Vule Balavi, Miloš Ljubenović (31) i Nemanja Loncović (43), vlasnik restorana “Hacijenda Rodizio, ili su u pitanju neki privatni neraščišćeni računi - objašnjava naš izvor iz policije.

Prva žrtva tog rata bio je Pejanović, koji je ubijen u februaru 2012. po izlasku iz kafića “Ki Largo” na Novom Beogradu. Nekoliko meseci kasnije, u decembru, usledilo je novo ubistvo. “Odmetnuti” član Stojanovićeve grupe, Miloš Ljubenović ubijen je na Novom Beogradu, nakon što je izašao iz zgrade u ulici Jurija Gagarina i seo u svoj automobil. Nikola Loncović ubijen je 25. maja 2013, nakon što se parkirao ispred porodičnog stana u ulici Sretena Mladenovića Mike u Rakovici. Loncović je sedeo za volanom “mercedesa” nemačke registracije kada je nepoznati ubica ispalio rafal. Stojanović je u inostranstvo pobegao 2006. nakon ubistva vođe bežanijskog klana Gorana Mijatovića Mite, a utočište je, prema nekim informacijama, pronašao u Brazilu.

Držao kafić u kojem je ubijen Balavi

Miloš Milanović (30) je, navodno, nekoliko meseci unazad držao kafić “Ki Largo” gde je pre tri godine ubijen Vujadin Pejanović zvani Vule Balavi.
- Nikome se nije žalio da mu je teško u privatnom poslu. Nije govorio ni da ima nekih pretnji - kaže jedan od poznanika Milanovića.

Poslednji komentari
  • gile-cg Vreme: 29.01.2015 20:07h

    samo neka se kokaju gamadi ako bice cistiji vazduh

  • mile zumberovic Vreme: 30.01.2015 18:00h

    zar se beograd jos nije ocistio od sakala e pa vreme mu je da se procisti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP