Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRVI ČOVEK KK CRVENA ZVEZDA SASLUŠAN JUČE U POLICIJI

Čović: „Nisam tukao Anđusa”

Autor: E. SADIKU - S. VOJINOVIĆ | 07.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Nebojša Čović (57) prvi čovek KK Crvena zvezda, negirao je tokom jučerašnjeg saslušanja u beogradskoj policiji da je u utorak uveče udarao nogama Dejana Anđusa, voditelja TV “Kopernikus”, i tvrdio da ga je samo odgurnuo, saznaje “Alo!” od izvora bliskih istrazi.

Čović sa zetom Milošem Ninkovićem stiže na suđenje

Čović sa zetom Milošem Ninkovićem stiže na suđenje | Foto: Goran Srdanov

- Najpre nas je pitao da li zasta postoji snimak tog incidenta, a onda je počeo da priča. Potvrdio je da je sa zetom Milošem Ninkovićem te noći došao do Novog Beograda i da je Anđusa odgurnuo, ali je demantovao da ga je udarao nogama.

„Želim vam sve najbolje”


Dok je Čovićev zet Miloš Ninković prilikom dolaska u zgradu policije raspoloženo pozdravio novinare i pitao ih: “Gde ste, sedma silo?”, predsednik KK Crvena Zvezda nakon saslušanja nije želeo da daje izjave za naš list.
- Ne želim ništa da komentarišem. Želim sve najbolje vama i listu “Alo!”. Prijatno! - kratko je procedio Čović, a zatim prekinuo vezu.

Takođe je izjavio da nije imao nameru da ikoga povredi, već samo da demantuje što je Anđus govorio na televiziji - rečeno nam je u policiji.
Kako “Alo!” saznaje, snimak tog incidenta se nalazi u Trećem tužilaštvu i na njemu se vidi kako jedna osoba izlazi iz automobila i prilazi drugoj osobi i počinje da je šutira i udara. Čović je juče u 8.40, po nalogu tužioca, raspoložen došao na informativni razgovor u stanicu policije na Bulevaru despota Stefana kako bi dao iskaz u vezi sa sukobom sa Dejanom Anđusom, voditeljem TV “Kopernikus”. Posle saslušanja, u 12.45, izašao je iz policijske stanice na zadnji izlaz kako bi izbegao novinare i brojne fotoreportere.

Saslušavan četiri sata: Nebojša Čović

Saslušavan četiri sata: Nebojša Čović | Foto: RAS


On je u pratnji zeta Miloša Ninkovića i advokatice u policiji proveo puna četiri časa. Osim Čovića, izjavu je dao i njegov zet Miloš Ninković. Kako saznajemo, Čovića su, osim tužioca, saslušavali načelnici odeljenja za javni red i mir. Kako saznajemo, tužilaštvo će da odluči da li će protiv Čovića da pokrene istragu zbog sumnje da je počinio krivično delo nasiliničkog ponašanja.

Dejan Anđus

Dejan Anđus | Foto: Aleksandar Dimitrijević

„Pravda je na našoj strani”

Sportski voditelj Dejan Anđus, koji je prijavio Čovića da ga je fizički napao na Bulevaru Arsenija Čarnojevića, nekoliko minuta posle ponoći, po završetku njegove emisije na TV “Kopernikus”, nije juče saslušan, kao i očevidac, novinar Milan Jovanović.
- Nisam juče bio jer sam u sredu o svemu detaljno svedočio tri sata u policiji. Takođe, tog dana je izjavu dao i novinar Milan Jovanović, koji je svedok celog događaja. Došli smo bez advokata jer mislimo da je pravda na našoj strani - rekao je Anđus za “Alo!”.

Poslednji komentari
  • CIRINELA Vreme: 07.06.2014 07:44h

    Čudni smo mi to država. U stotom delu sekunde UNS, NUNS presuđuje drugoj strani po principu "verujte našim očima". Od osnivanja ni jednom se nije oglasila povodom brutalnosti u novinarskim redovima. A oni nisu mali i nevidljivi. Neznam zašto ali ovom novinaru ne verujem ništa.

  • Misko Vreme: 07.06.2014 08:08h

    Čuj samo odgurnuo, nije tukao nogama.... Pošten čovek ne bi prvo pitao da li postoji snimak nego bi odmah ispričao istinu, ali očigledno da je Ćokijeva istina bitno drugačija od one realne. Sramno je što je pušten jer je jasno da će utiče na svedoke a moguće i na samog Anđusa. Da je priznao delo ne bi bio problem, ali ako on opet negira (sada delimično) pa je jasno da će uticati na svedoke, a to je osnovni razlog zadržavanja u takvim slučajevima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP