Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NE MOŽE DA PODNESE ROBIJU

Čume pretio da će da se ubije u zatvoru, prebačen u bolnicu!

Autor: alo.rs | 24.07.2015 - 09:31:00h | Komentara: 6

Ljubiša Buha Čume doživeo je u utorak uveče nervni slom u zatvoru u Padinskoj sekli, a zatvorska straža digla se na noge kada je čula da viče: "Vodite me odavde, ubiću se!"

Ivana  mu nakačila  otmice, iznude,  ubistva...: Ljubiša Buha Čume

Ljubiša Buha Čume | Foto: Dušan Milenković

 
Čume je nakon ovoga prebačen u bolnicu Centralnog zatvora.

- Vikao je da mu nije dobro i da će dići ruku na sebe ako ostane iza rešetaka. Šutirao je vrata ćelije, govorio je da je bolestan, da mu srce nesnosno lupa, kaže izvor "Informera".

Nakon Čumetovog ispada reagovale su zatvorske službe. Kada je lekar konstatovao da je Čumetu, osim psihičkih smetnji, skočio i pritisak, hitno je prebačen u zatvorsku bolnicu.

Podsetimo, Čume je sredinom jula odveden na izdržavanje zatvorske kazne zbog prebijanja supruge i napada na službeno lice.

Poslednji komentari
  • lana Vreme: 24.07.2015 11:05h

    vidi ti krimosa nemože u zatvor a da njih 10 strpa u zatvor je mogao bljak2

  • duduludu Vreme: 24.07.2015 11:29h

    Sta je bilo fensi mafijas kad namestas ljude drukas svaljujes svoja dela na druge samo zato sto imas veze u pravosudju i policiji pa guras svoju pricu koja ne pije vodu, ali zahvaljujuci tvojim vezama i to prolazi ljude su osudjivali po 20 30 40 godina zbog tvoje price a ti kad treba da odlezis par meseci muko jedna cmizdris na sva usta kukas jauces places nesreco jedna to sve radis zbog par meseci robije!!!

  • ovako Vreme: 24.07.2015 13:37h

    Idemo redom.Prvo,pod hitno da se mijenja zakon za krivicnu odgovornost maloljetnih lica.Razlozi su sledeci:Bili oni maloljetni ili ne ako su sposobni za ovako nesto,sposobni su da odgovaraju.Ne vidim potrebu da budu prisutni roditelji,buduci da su zakazali pri vaspitanju,tj ocigledno je da nisu bili prisutni.Ako opet recimo nije do roditelja,ok,ali tu onda nemaju sta da rade.Ocigledno je da ti maloljetnici su sposobni za zlocin,jer ovo jeste zlocin,i dok god se ne bude tako tretirao ,te stvari ce se desavati.I punoljetna lica dobiju maksimum 3 godine,maloljetonici mozda ni popravni dom.Dakle ne vidim poentu da ih neko pusti i ne odredi pritvor a pri tom su nekom unistili zivot,i na slobodi mogu jos neki.Zar je moguce da zbog zakonskih rupa,tipa " maloljetni su itd" izlaze vani kao da nista nisu uradili??? pa kako su to nesposobni da odhovaraju a sposobni u grupi da napastvuju zensko???? Kastracija,i 20 godina zatvora( minimum).

  • vakonako Vreme: 24.07.2015 14:29h

    @OVAKO. Da ti nisi malo promasio text!?

  • BgBoy Vreme: 24.07.2015 19:20h

    Treba jega premestiti u zatvor sa onima što ih je ocinkario, ne bi mu bilo dosadno sigurno, a ne bi morao ni da preti samoubistvom sigurno bi mu to završili bivši drugari da ne diže ruku na sebe nego bi oni!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP