Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LJUBIŠA BUHA IZMISLIO DA JE NAPADNUT BOMBOM U SURČINU

Čumeta prepala petarda!

Autor: D. Ć. - B. J. | 09.07.2014 - 13:41:00h | Komentara: 2

Nepoznate osobe bacile su sinoć oko 21 sat iz automobila u pokretu petardu nešto jačeg inteziteta u pravcu bašte kafića u Tržnom centru „Kotobanja“ u Surčinu u kojem je bio i svedok-saradnik Ljubiša Buha Čumeta (49). Iako je od petarde, kineske proizvodnje kako je utvrđeno, lakše povređen Dragoljub Z. (60), koji je sedeo za potpuno drugim stolom, očito zbunjen i isprepadan od petarde Čume je sinoć za „Alo!“ rekao da je bačena bomba na njegovu kuću u Surčinu.

Ljubiša Buha Čume

Inscenirao napad: Ljubiša Buha Čume

Policija sumnja da je svedok-saradnik ovim želeo da ponovo u javnost pusti priču o svojoj ugroženosti, kako bi mu
se produžila policijska zaštita

- Ovde kod mene je bila eksplozija. Bačena je bomba i ima povređenih - kratko je rekao Buha za naš list.

Međutim, policija je prilikom uviđaja utvrdila da nema gelera i da je reč zapravo o običnoj petardi. Kako „Alo!“ saznaje u policiji, u istrazi se između ostalog ispituju i indicije da je Buha ceo incident namestio, jer postoje saznanja da je sam poslao za sada nepoznatu osobu koja je bacila petardu, a potom pozvao medije tvrdeći da je neko bacio bombu na njega. Naime, sumnja se da je Čume želeo da na taj način ponovo u javnost pusti priču osvojoj ugroženosti, kako bi mu se produžila policijska zaštita.

Ljubiša Buha Čume

U incidentu lakše povređen Dragoljub Z. (60)

Ljubiša Buha Čume

Sem što nije bio za stolom za koji je pala petarda, Čume je samo nekoliko minuta pre njenog pucanja ušao u kafić da se rashladi. Kafić u kojem se dogodio napad nalazi se u sklopu TC „Kotobanja“, koji je u vlasništvu Buhe, ali sam kafić on izdaje u zakup. „Kotobanja“ se inače nalazi preko puta njegove kuće u Surčinu, te on ovde provodi dosta vremena.

- Sinoć je sedeo u bašti sa suprugom Ivanom i pripadnicima Uprave kriminalističke policije (UKP), koji ga obezbeđuju. U jednom trenutku je rešio da na pet minuta uđe unutra u kafić kako bi se rashladio pod klimom. Tada je pored kluba prošlo nekoliko automobila, a iz jednog je bačena petarda koja je pala kod stola za kojim su sedeli Dragoljub Z., vlasnik jedne perionice, izvesni grčki državljanin i vlasnik kafića. Dragoljub je zbog rasekotina na levoj potkolenici otišao u Dom zdravlja privatnim kolima gde mu je ukazana pomoć - kaže izvor “Alo!”blizak istrazi.

Tvrdi da postoji „novi zemunski klan“
Čume je kao svedok u postupku protiv „zemunskog klana“ svojevremeno odbio da uđe u program zaštite, kojim bi bio sklonjen iz zemlje i promenio identitet. Vođa „surčinskog klana“ od tada živi i posluje u Srbiji, ali sa policijskim obezbeđenjem. Kada mu je ono ukinuto početkom juna, jer se počelo i glasno govoriti da ga zloupotrebljava za svoje poslove i da su ti poslovi sumnjivi, Čume je plasirao u medijima priču da postoji „novi zemunski klan“ i da ga čine funkcioneri iz Vlade, te da mu je život ugrožen. Nakon što je razgovarao sa sada već smenjeni načelnikom UKP-a Rodoljubom Milovićem, on mu je dodelio ljude iz svoje Uprave da ga čuvaju.

Poslednji komentari
  • zagondzija Vreme: 09.07.2014 15:06h

    al je napunio gace

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 09.07.2014 15:07h

    i sada mi treba da zalimo gospodina,a on uziva k'o bubreg u loju,u kojoj zemlji ima da se zna ko je svedok saradnik ili da on kao svedok moze da seta po gradu,nigde samo na brdovitom balkanu,ovde svaka susa moze da bude cuvana,novinari,propali politicari,razne nabedjene estradne zvezde,sportisti i dr.moze i na zapadu ali to kosta,a kada bace petardu na njega onda pune gace i odmah price o klanovima,cudna zemlja,nema ljubavi bez bola.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP