Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIJE KRIV ZA NASILJE U PORODICI

Čumetovu ženu ipak „tukla“ tuš-kabina!

Autor: M. Dudvarski | 26.07.2014 - 11:17:00h | Komentara: 5

Prvi srpski svedok saradnik Ljubiša Buha Čume (50) oslobođen je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužbi da je 3. oktobra 2011. godine pretukao suprugu Ivanu Buhu Tulović.

Ivana i Ljubiša Buha

Ivana i Ljubiša Buha

Sudija Ana Trifunović navela je da nema dokaza da je Buha u ulici Višnjički venac udario šakom suprugu, posle čega je ona pala i glavom udarila u šank, kako se navodi u optužnici.

- Nije dokazano da ste počinili nasilje u porodici. Sama oštećena je tokom prvog suđenja rekla da se to nije dogodilo. Tužilaštvo ima pravo na žalbu, a troškovi postupka ići na teret budžetskih sredstava - istakao je sudija.
Podsetimo, Ivana Buha Tulović je posle prvih tvrdnji da ju je udario suprug, izjavila da su joj na glavu pala vrata tuš-kabine i da je tako povredila glavu.
Buha je nakon oslobađajuće presude izjavio da je Ivana otputovala u Majami.
- To nasilje u porodici prijavljuju samo dokone žene. Znam da one koje rade nemaju vremena za takve gluposti - izjavio je Čume, koji je bio u pratnji dva telohranitelja.

On je ranije u svojoj odbrani rekao da nije tukao suprugu Ivanu. Buha je rekao da nije kriv i predložio da u nastavku suđenja njegovo svedočenje bude zatvoreno za javnost. On je tada istakao da to nije jedini put da ga supruga prijavi policiji iako je nije tukao.

Inače, Ljubiša Buha Čume se ovih dana u javnosti pominje u vezi sa aferama oko generala policije Rodoljuba Milovića, kao i narko-bosa Darka Šarića. Takođe, nedavno je Čume, kako su mediji objavili, pokušao da iscenira bombaški napad na svoju kuću.
 
Poslednji komentari
  • Vladimir Vreme: 26.07.2014 12:05h

    Kakva je ovo oslobadjajuca presuda a troskovi na teret budzeta, zasto taj vrli sudija nije postavio pitanje ko je izazvao troskove. Ako je zena neosnovano prijavila svog supruga onda ona treba da plati kaznu i sve troskove kao nauk za sve ostale da dobro razmisle pre nego to urade. Sve tok to bude besplatno bice i neosnovanih prijava. Ona je otisla na luksuzni odmor a mi placamo.

  • dijaspora Vreme: 26.07.2014 13:16h

    e jesmo banana drzava! pa jos sve na teret budzeta i dva telohraniteljka za ovog...a njegova zenica uziva na racun budzeta i provlaci se kroz stampu kao da je zvezda... ovo bi trebalo da bude slucaj za Vucica, ovo bi trebao prvo da resi i da izrekne kaznu za iritaciju javnih ustanova, da nije zalosno bilo bi smesno, molimo za pomoc da ljudi deci kupe lekove a cuvamo ove likove i finansiramo njihove ludorije

  • Tatjana Vreme: 26.07.2014 14:21h

    Zasto troskovi da idu na teret budzetskih sredstava?Ko je podneo tuzbu neka plati! Zasto ne bi platio Cume,ionako ima premnogo! Ovo je sramota sa nasim pravosudjem!

  • MASA Vreme: 26.07.2014 16:50h

    CUDNA NEKA TUS-KABINA..

  • lena Vreme: 26.07.2014 22:35h

    Troskovi na teret budzeta. Strasno. Oni dokoni narod placa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP