Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NASTAVLJA SE RAT IZMEĐU DOSKORAŠNJIH SUPRUŽNIKA TUĐMAN

„Čuo sam da moja bivša ide sa svakim”

Autor: D. Ćuruvija | 14.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

“Nikad nisam slao preteća pisma bivšoj supruzi niti mi to pada na pamet. To nije tačno! Sa njom se nisam čuo od septembra prošle godine. Samo sam joj čestitao Božić. Verovao sam joj, a ona me nije ni posetila u zatvoru iako sam na sebe primio svu krivicu samo da bih nju spasao veće kazne.

Igor Tuđman

Igor Tuđman

Nisam čak čitao ni sporazum o krivici. Obezbedio sam joj novac, advokata i sve kada je izašla iz zatvora, a ona me sada lažno optužuje. Rekla mi je da mi neće dati razvod, ali ja ne želim da ona više nosi moje prezime”, kaže za naš list Igor Tuđman (33), unuk hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, povodom tvrdnji bivše supruge Nataša Antolović (27) da joj je poslao tridestak pretećih pisama.


Tuđmanov unuk se juče javio našoj redakciji iz zatvora u Sremskoj Mitrovici, gde izdržava kaznu zbog prevare i pljačke Beograđanina V. V. u februaru prošle godine kako bi demantovao tvrdnje supruge, sa kojom vodi brakorazvodnu parnicu.

Čeka ga  zatvor u  Hrvatskoj:  Nataša  Tuđman

Čeka ga zatvor u Hrvatskoj: Nataša Tuđman | Foto: Marko Bedaković


- Nije mi ni pod nokat i nije zaslužila da o njoj govorim. Imam svoju devojku iz Beograda, sa kojom sam srećan, i ne želim više da vidim Natašu. Mislio sam da je normalna osoba iako sam čuo od ljudi da je bila sa svim i svakim i da se bavi najstarijim zanatom na svetu. Čak su ispod moje pesme na Jutjubu ranije svašta pisali o njoj, ali nisam verovao tim pričama. Neću da je pljujem, ali sa njom ne bih sada obrisao ni pod - negodovao je juče Igor Tuđman i otkrio nam nam da u julu izlazi na slobodu.

S druge strane, Nataša Tuđman iz Zagreba demantuje svaku njegovu reč.
- Ja sam pisma odnela u policijsku stanicu da ih pokažem radi svoje zaštite. Božić mi nije ni čestitao. Pisma su glavni dokaz da mi preti. Što se tiče najstarijeg zanata, to uopšte neću da komentarišem jer novac za svoj život zarađujem poštenim radom, a s muškarcem sam uvek iz ljubavi.
On radije neka ćuti za najstariji zanat, jer ga posle srpskog zatvora čeka hrvatski zatvor za delo iz 2005, za trgovinu ljudima. Podvodio je jadne devojke koje nisu imale za hranu, stan i fakultet. Ako kaže da je srećan sa novom devojkom, niko zadovoljniji od mene. Nek im je sa srećom. Ja sam trenutno usredsređena samo na svoju dečicu i svoju novu pesmu - odgovora na optužbe doskorašnjeg supruga Nataša Tuđman.
Poslednji komentari
  • sava kg Vreme: 14.01.2014 12:03h

    Aj sad malo da vidimo ko se razveo ili raskinuo u Bugarskoj.

  • ciceron42 Vreme: 14.01.2014 18:05h

    Pa u pravu si,dok je bila sa tobom ,znači da joj nije teško biti sa "svakim"...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP