Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U KLINIČKOM CENTRU!

Čuvar bolnice napastvovao pacijentkinju!

Autor: A. Dimitrovska | 08.10.2013 - 21:00:00h | Komentara: 0

Velimir J. (50), radnik obezbeđenja Instituta za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma u Beogradu, napastvovao je pacijentkinju A. S. (26), dodirujući je po telu i prisiljavao je da ga poljubi u usta! Napasnik, kojeg zovu Seksi Mića, radi u Institutu nekoliko godina, a kako saznajemo, i ranije je opomenut, jer je na posao dolazio u alkoholisanom stanju!

Kako saznjemo, incident se dogodio u petak oko 17 sati u prostoriji pored ulaznih vrata Instituta. Pacijentkinja koja je bila vidno uznemirena, nameravala je da izađe iz klinike. Velimir je najpre opomenuo da je to kućnim redom zabranjeno i pozvao je u prostoriju kako bi je „smirio i objasnio pravila“ s obzirom na to da je tog dana došla na lečenje.

„Poljubi me u usta,  zaslužio sam“, rekao je čuvar pacijentkinji

"Poljubi me u usta, zaslužio sam", rekao je čuvar pacijentkinji | Foto: Shutterstock

 Devojka mu je, saznajemo, tada objasnila da joj je brat bolestan i da leži na ortopediji i da bi htela nakratko da ga poseti. Radnik obezbeđenja je obavestio kako je to nemoguće i posle nekoliko minuta razgovora s njom rekao joj:


„Vidiš kako sam te oraspoložio“ i tada pokušao da je poljubi i dodiruje po telu. Pošto se devojka opirala, Velimir J. joj je ponavaljao: „Poljubi me u usta, zaslužio sam to“. Prislonio je svoj obraz na njen, pokušavajući da je poljubi, a kako se ona pomerila, poljubio je u bradu. Devojka je potom uspela da se otrgne i pobegne, dok je napasnik za njom, saznajemo, povikao: „Nemoj nikome da kažeš, nemoj da praviš probleme!“.

Institut za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma

Institut za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma | Foto: Zoran Ilić

 Pacijentkinja A. S. ceo slučaj je prijavila nadležnima u bolnici kao pokušaj silovanja i detaljno ispričala šta se navodno dogodilo o čemu je sačinjen izveštaj. Velimir J., kako saznajemo, negirao je optužbe, a sumnja se da je bio u alkoholisanom stanju. 


Direktor Kliničkog centra Srbije Miljko Ristić potvrdio je juče za „Alo!“ da se pomenuti incident dogodio i da je radnik obezbeđenja suspendovan, kao i da je povodom celog slučaja formirana komisija koja će ispitati pacijentkinjine i sprovesti istragu. 

Opomena zbog alkohola

Kako nezvanično saznajemo, Velimiru J., koji ima ćerku, ovo navodno nije bio prvi put da nasrće na pacijentkinje koje se leče u Institutu. Zbog dolaska na posao u pripitom stanju, bio je više puta opomenut.

Inače, Velimir J. je radnik Instituta, koji ima svoje obezbeđenje, nezavisno od obezbeđenja Kliničkog centra Srbije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP