Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KOGA MILIĆEV ŠTITI?

Da li je vlasnik "kantrimena" stvaran ili je trik odbrane?

Autor: I. Milićević | 13.03.2015 - 12:23:00h | Komentara: 7

Svedočenje Marka Milićeva (34) da je „kantrimen“ kojim je pregažen Luka Jovanović (21) na Brankovom mostu u vlasništvu njegovog prijatelja „koji često boravi u inostranstvu“ uspelo je da baci senku na čitav slučaj i pokrene lavinu komentara i spekulacija u javnosti.

Marko Milićev

Marko Milićev

Izjavu su najpre spremno dočekali teoretičari zavere, koji tvrde da policija još od samog početka pokušava da zaštiti vlasnika automobila, koji je Milićevu pozajmio automobil uoči nesreće. Međutim, stav državnih organa je da je u pitanju čista taktika odbrane kojoj ne treba pridavati nikakav značaj.

U novom scenariju koji je plasirao u sudnici, Milićev je čak tvrdio da vozilo kojim je usmrćen Luka nije „kantrimen“ već običan „mini kuper“. U prilog svim ovim izjavama ide činjenica da policija do danas nije pronašla vozilo kojim je usmrćen Luka, zbog čega ima prostora da tvrdi šta hoće.

- Slučaj je sasvim jasan i čvrst i bez „kantrimena“. Milićev je priznao da je vozio automobil, dok su svedočenja njegovih saučesnika takođe doprinela da tužilaštvo formira jak predmet. Njegova izjava, uz priču o selfiju i zaslepljenju od blica je tipična taktika odbrane, a pravo na to ne može niko da mu uskrati - kazao je za „Alo!“ izvor iz istrage.

Milićev je čak pokušao da ospori svedočenje putnice iz „kantrimena“ Tamare Bogdanović, koja je kazala da joj je Milićev rekao da je automobil rasturen i poslat u inostranstvo.

- Slagao sam da bih je umirio. Auto sam sutradan vratio prijatelju - bio je neumoran Milićev, odbijajući da više govori o „prijatelju“, ali i vozilu.
U Trećem osnovnom tužilaštvu nisu želeli da komentarišu izjave iz sudnice.
- Ne možemo da komentarišemo bilo čije svedočenje dok traje sudski postupak. Sve što tužilac bude imao da kaže, imaće priliku da iznese na suđenju tokom izlaganja završnih reči - rekao je za „Alo!“ portparol Trećeg tužilaštva Ivan Marković.
Poslednji komentari
  • nik Vreme: 13.03.2015 12:56h

    Pa to na slici mi se čini i da jeste običan mini.

  • POARO Vreme: 13.03.2015 13:34h

    PA DOBRO...JE L DIVCEVA ZENA ILI NEKO OD DECE? KOME PUCA I STRADA ZUC ZBOG ZENE? ZNATE DA JE BAS TADA DIVAC BIO NA OPERACIJI ...ZNACI MORA DA JE NEKO OD DECE UBICA. A KADA JE TAJ ISTI DIVAC KOGA SRBIJA PLACA DA BUDE NAS PREDSTAVNIK U OLIMPIJSKOM KOMITETU PRECUTAO ULAZAK KOSOVA U DRUSTVO KOSARKASKIH PREZENTACIJA JOS JEDNA KOCKICA SE UKLOPILA U CELU PRICU...ZNACI SADA KADA JE DIVAC PRODAO DUSU ROGATOM SA NJIM BRISU POD NA STETU SRBIJE NARAVNO A SRBIJA BLEJI JER SMATRA DIVCA SUPER STAROM I UZOROM? SRECOM OVAJ MARKO "PUCA"

  • MiNi Vreme: 13.03.2015 14:10h

    Ova prica je smesna...Niti je kantrimen njegov niti ga je on vozio. Lik je uzeo debelu kesovinu i resio da odradi stvar.Recice da ga je i ukrao na kraju price samo da uzme kes koji je dogovoren. Gde su nasi inspektori ? Koje metode ispitivanja koriste ili je njima samo bitno da neko odlezi te 3 godinice a fascikle zatvore zauvek ...

  • glupan Vreme: 13.03.2015 15:21h

    Kao da je bitno ciji je auto bitno je ko je vozio a ko je vlasnik nebitna stvar!!!

  • Teodora Vreme: 13.03.2015 16:17h

    Kako koga? Pa divčevu ženu! Istu onu koja ne da nije tužila, nego ništa nije preduzela protiv medija koji su, posle udesa i evidentnog otezanja istrage, nezvanično, ali sa velikom dozom sigurnosti, saopštili da je, ako ne ona vozila, ono da je njen automobil svakako izazvao udes. Apsolutno jasno. Zamislite da vas neko javno optuži da set izazvali udes i ubili čoveka, a vi ništa! Uzgred, slučajno - i njen automobil, kantrimen je oštećen. Kad tad će se pojaviti pošteni policajci i političari u ovoj državi pa će i ovo i mnoga druga ubistva biti rasvetljena.Ne mogu korumpiorani da unište sve dokaze. Nema savršenog zločina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP