Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MISLI DA JE MOGAO DA SPREČI UBISTVO PRIJATELJICE

Da sam prijavio Stevana policiji, Žaklina bi bila živa!

Autor: Alo.rs | 07.04.2015 - 00:16:00h | Komentara: 1

Ivan Grujić iz Kočinog sela veruje da bi njegova bivša devojka Žaklina Kojić, koju je suprug pretukao na smrt, bila i dalje živa da je on ceo slučaj prijavio policiji.

Nije joj verovao: Žaklina Kojić

Žaklina Kojić | Foto: facebook

Žaklina Kojić tragično je nastradala pre nekoliko dana u Jagodini kada ju je suprug Stevan mučki pretukao, zbog toga što je sumnjao u njenu vernost.

Bivši Žaklinin dečko, Ivan Grujić je uveren da bi ona bila živa da mu je dozvolila da ceo slučaj prijavi policiji.

On kaže da je sa Žaklinom pre nekoliko godina bio u kratkoj vesti, nakon čega su prekinuli kontakt ali da ga je Žaklina ponovo nazvala pre dve godine kada mu se i požalila na probleme koje ima sa suprugom.

- Pričala mi je da je muž maltretira, viđao sam je sa strašnim modricama, rekao je Grujić za "Kurir" dodajući da se sa Žaklinom video svega nekoliko puta.

- Krivo mi je što Stevana nisam prijavio policiji. Žaklina bi sada bila živa. Molila me je iako ju je tukao i zlostavljao da se zakunem da to neću uraditi. Ubeđivao sam je da ga ostavi, da odemo u Švajcarsku, prihvatio bih i njenu decu, kaže Ivan ali dodaje da Žaklina to nije htela da uradi jer se plašila surpuga i njegove reakcije.

Podsetimo, Stevan Kojić je priznao da je tukao svoju suprugu ali tvrdi da nije imao nameru da je ubije i da se kaje zbog ubistva.

Poslednji komentari
  • MIĆA POŠTAR Vreme: 07.04.2015 13:43h

    Prijatelju moj ništa joj oni ne bi pomogli. Ne zavravaj se. Kad ih pozoveš oni će učini sve da pravdaju svoje nečinjenje : te nemaju zakonske osnove, te obrati se centru za socijalni rad i tako sve dok ne neko ne padne mrtav. Tako ti je to sa policijom. Prema tome ništa ne bi tu jadnicu spaslo od tog zlotvora. Pa ako su na TV javno govorili o toj mučenici gde su sve one organizacije koje štite zlostavljane žene . Opet dolazimo na isto. Svi oni lepo pričaju , ali kada treba nešto konkretno da urade onda ih nigde nema. A narod sezabavlja gledajući ih na TV-u,zar ne. I opet posle bitke su svi pametni. A od policije ne očekuj ništa ,znaju oni koga treba da štite, ne beri brigu. Ovu jadnicu sigurno ne bi zaštitili.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP