Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SLOBODAN ŠARANOVIĆ (74) IZ ZATVORA PREKO ADVOKATA PORUČIO:

Da sam znao da su Bojovići, ne bih nudio milion evra!

Autor: B. Jelovac | 06.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

„Pitao sam ga da li je ikada negde nekome rekao da sumnjiči Bojoviće za ubistvo svog brata Branislava Šaranovića (63) i da li je mislio da su oni odgovorni, a on mi je odgovorio: „Da sam mislio da su oni, ne bih izlepio celu Podgoricu i Beograd plakatima i nudio nagradu od milion evra za bilo kakvu informaciju o onome ko je naručio ubistvo mog brata”, prenosi za „Alo!” crnogorski advokat Zoran Piperović razgovor sa svojim klijentom Slobodanom Šaranovićem (74), koji je osumnjičen da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića (39) krajem aprila ove godine u centru Beograda.

Slobodan  Šaranović

Slobodan Šaranović / Foto: MUP

Šaranović, kog policija sumnjiči da je ubistvo organizovao u znak krvne osvete Nikolinom bratu Luki Bojoviću (40) jer je verovao da stoji iza ubistva njegovog brata Branislava u oktobru 2009. na Dedinju, nalazi se u ekstradicionom pritvoru u Podgorici, gde čeka odluku o izručenju Srbiji.

Nikola  Bojović

Nikola Bojović | Foto: Rajko Ristić


- Obema porodicama je u interesu da se otkriju ubice i Nikole Bojovića i Branislava Šaranovića i da ti ljudi krivično odgovaraju. Međutim, nikome nisu u interesu ove improvizacije i ponašanja u smislu da se nešto govori reda radi. Srpsko tužilaštvo je u Podgoricu za sada dostavilo samo dispozitiv naredbe za istragu u kojem se kaže da se sumnja da je Šaranović na teritoriji Crne Gore organizovao i pripremao ubistvo Nikole Bojovića jer je imao dojam i pretpostavku da su za ubistvo njegovog brata Branislava odgovorni članovi porodice Bojović.

Momenat pre ubistva Nikole  Bojovića

Momenat pre ubistva Nikole Bojovića

Smatram da je smešno u pravu baratati pretpostavkama ili tvrditi da vi znate šta je Slobo Šaranović verovao ili pretpostavljao, treba izaći sa konkretnim dokazima, a onda pustiti struku i sud da se prema tome odrede - kaže Piperović, dodajući da je zbog toga Viši sud u Podgorici vratio predmet u Beograd na dopunu.

Osim Vranjanca Saše Cvetanovića (33), osumnjičenog za izvršenje ubistva, u pritvoru se nalaze i Nikšićanin Ratko Koljenšić (36), osumnjičen da je pružao logistiku, kao i Šaranovićev sestrić Miloš Delibašić (29). Mediji su spekulisali da je Šaranović za likvidaciju Bojovića platio 30.000 evra. Nakon ubistva svog brata Branislava u jesen 2009, Slobodan je javno ponudio nagradu od milion evra bilo kome ko ima informaciju o nalogodavcu obećavajući da novac mogu dobiti čak i direktni izvršioci, koje ne smatra krivim jer su samo bili oruđe.

Saša  Cvetanović

Saša Cvetanović

Cvetanović: Imam alibi


Piperović otkriva za „Alo!” i da Vranjanac Saša Cvetanović (33) zvani Pit Bul i Gladijator, koji je u Podgorici uhapšen zbog sumnje da je direktni izvršilac likvidacije Nikole Bojovića i kog su navodno zabeležile kamere u ulici Carice Milice kako puca u njega u Beogradu, tvrdi da ima alibi.
- On još uvek nije saslušan zbog ubistva jer nisu stigli spisi iz Srbije. Pošto je u pritvoru, takođe nije video ni snimak ubistva, međutim, kratko mi je rekao da mu je nejasno kako su zakjučili da je reč o njemu pošto je u to vreme bio u Budvi. Ja za sada ne znam da li je to tačno, a na Cvetanoviću je da to dokaže kada ga budu ispitivali - kaže Piperović.

Poslednji komentari
  • SOS Vreme: 06.09.2013 11:29h

    Proterati sve TO iz Beograda i Srbije, ZAUVEK!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP