Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OGLASILA SE I MAJKA DEČAKA!

Đaci pretukli prvaka u školskom dvorištu u Aranđelovcu!

Autor: B. Nenković | 19.09.2013 - 13:55:00h | Komentara: 2

U dvorištu osnovne škole u Aranđelovcu juče je pretučen učenik P.Š. (7) prvog razreda, potvrđeno je za alo.rs iz Policijske uprave u Kragujevcu.

Nezadovoljan ručkom počeo da mlati!

Njega su prema prvim saznanjima pretukla petorica petaka.

Dečak koji pohađa prvi razred škole „Svetolik Ranković“ zbog zadobijenih povreda zbrinut je na Dečijoj hirurgiji u kragujevačom Kliničkom centru.


Tuča se, kako saznajemo dogodila u školskom dvorištu u prepodnevnoj smeni. Prema nezvaničnim infromacijama prvaku je povređena slezina, ali njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

- Identifikovali smo dvojicu petaka koji su učestvovali u toj tuči i sa njima se upravo obavlja razgovor u Cenru za socijalni rad u prisustvu roditelja, psihologa i školskog policajca, izjavio je za "alo.rs" Ivan Đorović, načelnik Policijske uprave u Kragujevcu.

Nakon obavljenog razgovora protiv roditelja će, kako najavljuje Đorović, biti podnete prekršajne prijave, a ostale mere biće preduzete u saradnji sa centrom za socijalni rad.

Majka pretučenog đaka prvaka iz Arandjelovca Tijana Šuković izjavila je danas da je njen sin sada dobro i da se uspešno oporavlja od povreda koje su mu pre dva dana naneli stariji učenici.


"Deca su ga pretukla u školskom dvorištu ispod koša tako što je jedan prišao s leđa i udario ga, a jedan ga šutnuo u stomak", rekla je Tijana i dodala da joj je sin ispričao da ih je bilo četvorica, petorica, ali da je on samo jednog prepoznao.


Naglašavajući da se njen sin plaši da se vrati u školu, Tijana je istakla da je on sad dobro, ali da su prethodna dva dana za nju i njenog sina bila "paklena".


"Lekar radiolog iz Aranđelovca uputio nas je u Klinički centar u Kragujevcu posle pregleda slezine na ultrazvuku, jer je osećao jak bol", rekla je Tijana i dodala da su lekari dečje hururgije u Kragujevcu na današnjem pregledu na ultrazvuku rekli da je dobro.


Majka povređenog dečaka je rekla da ne krivi ni školu ni učiteljicu koja je, kako je dodala, sve vreme uz njenog sina.


Ona je roditeljima dece koja su napala njenog sina poručila da "ne tuku svoju decu zbog toga što se desilo".


Načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Ivan Djorović rekao je danas Tanjugu da su dvojica učenika petog razredja osnovne škole "Svetolik Ranković" u Aranđelovcu pretukli đaka prvaka te škole i nanela mu teške povrede.


Portparolka Klinička centra Vanja Đorđević Tanjugu je izjavila da je dečak smešten na kliniku za dečiju hirurgiju i da nije u životnoj opasnosti.

Poslednji komentari
  • Tanja Vreme: 19.09.2013 15:15h

    Ovo je strasno i nedopustivo! Ovo ne sme vise da se desava. Gde je skolsko obezbedjenje bilo kad se ovo desavalo, gde su bili nastavnici , ucitelji i ostali zaposleni! Treba smeniti direktora skole i kazniti odgovorne, kao i roditelje dece koja su ucestvovala u tuci.

  • ужас Vreme: 19.09.2013 16:55h

    Ужас! Где су били наставници,учитељи,школски полицајац!?Треба најстроже казнити и нападаче и њихове родитеље! У шта се данас претворила школа?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP