Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI KRIMINALNI AKT PRIPADNIKA ELITNE JEDINICE MUP-A

Dačić potvrdio: Pripadnik žandarmerije osumnjičen za ubistvo

Autor: Tanjug | 23.12.2013 - 16:26:00h | Komentara: 0

Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je danas u Užicu da je osoba osumnjičena za sinoćnje ubistvo jedne osobe tokom tuče koja se desila u užičkom naselju Pora pripadnik žandarmerije.

Ivica Dačić

Ivica Dačić | Foto: M. Đurica

Dačić je rekao da se radi o pripadniku žandarmerije koji je suspendovan sa posla pre izvesnog vremena, kao i da će se sa optužnicom izaći posle obdukcije, koja je naložena od strane javnog tužioca.

“Istraga je u toku i posle obdukcije imaćemo jasniju sliku šta je izazvalo smrt osobe koja je pronađena u kući u naselju Pora“, rekao je Dačić.

Boban Dumbelović (42) iz Užica umro je u nedelju popodne u stanu svog poznanika pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, nekoliko sati posle fizičkog sukoba sa Daliborom T. (29), bivšim pripadnikom žandarmerije, koji je uhapšen posle ovog događaja.

- Dalibor T. je zadržan, ali još uvek nema dokaza da je on Dumbeloviću naneo povrede od kojih je ovaj kasnije preminuo. Jedno je sigurno, njih dvojica su se tukli, a šta je uzrok smrti koja je nastupila mnogo kasnije pokazaće obdukcija - kaže sagovornik “Blica” iz policije.


Događaj koji je još uvek pod velom misterije zbio se u nedelju u užičkom naselju Pora. Do tuče je došlo u ranim jutarnjim satima, a Dubmelović je preminuo kasno popodne. Po njegovom telu i glavi zatečene su vidljive povrede a obducent će dati reč da li su one kumovale kobnom ishodu.


Premijer Ivica Dačić izjavio je danas u Užicu da je osumnjičeni pripadnik žandarmerije koji je odavno suspendovan iz službe. Dalibor T. je, saznaje „Blic“, rodom iz okoline Prijepolja, a radio je u kraljevačkom odredu Žandramerije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP