Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TUGA I OČAJ U NOVOM KNEŽEVCU

Danas sahrana troje poginulih tinejdžera

Autor: N. K. | 14.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Na teritoriji Novog Kneževca današnji dan je proglašen za dan žalosti zbog tragične smrti troje mladih žitelja ove severnobanatske opštine. Kristijana Popović (15), Laslo Milenković (12) i Danijel Ivanov (13) udavili su se u Tisi u subotu, 11. jula, na divljoj plaži kod Đale, a njihova tela pronašli su ronioci dan kasnije.

Danijel Ivanov, Kristijana Popović, Laslo Milenković

Danijel Ivanov, Kristijana Popović, Laslo Milenković

Troje tinejdžera biće sahranjeno danas. U 14 sati na seoskom groblju u Đali na večni počinak biće ispraćen Danijel, a sat ranije Kristijana. U isto vreme, Laslo će biti sahranjen u Banatskom Aranđelovu.


- Lacika, kako smo ga svi u školi zvali, bio je divan drug, uvek spreman da pomogne. Bio je izuzetno živahan i nemirnog duha. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da će njegova stolica u narednoj školskoj godini biti prazna - kaže za “Alo!” Zorana Jegereški (12), koja je sa Laslom Milenkovićem pohađala peti razred osnovne škole u obližnjem Srpskom Krsturu.

Laslova drugarica Zorana (12)

Laslova drugarica Zorana (12)


Tragediju koja se dogodila u Đali najtužnije je opisala Saška Savić, devojčica koja je sa obale posmatrala kako joj reka odnosi troje prijatelja.
- Kupali su se i onda je Kristijana počela da se davi. Laslo je krenuo ka njoj i uspeo da je privuče malo ka obali. Tada se Kristijana zbog straha popela na njega i počela da ga davi. On se borio koliko je mogao, ali je samo nestao pod vodom - ispričala je ova devojčica i dodala je Danijel tada krenuo da spasava Kristijanu.
- Međutim, ni on nije uspeo i oboje su nestali pod vodom, koja je zbog mulja totalno promenila boju. Ja sam stajala na obali i dozivala u pomoć, ali me niko nije čuo - rekla je Saška.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP