Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LIDER LSD NA SUDU

Danas suđenje Čanku za tuču!

Autor: 021.rs | 02.04.2014 - 08:56:00h | Komentara: 0

U Osnovnom sudu u Novom Sadu za danas je zakazano suđenje lideru LSV Nenadu Čanku, optuženom za incident ispred kafane "Tako je suđeno", u septembru 2012.

Nenad Čanak

Nenad Čanak

U tom incideentu, podsetimo, povređen je Pavle Lešanović iz Beograda.
Prethodno ročište 31. januara bilo je odloženo, jer se Čanak, kako je obrazložio njegov branilac, povredio, a priložio je i preliminarni lekarski izveštaj iz Kliničkog centra Vojvodina i time opravdao nedolazak klijenta, podseća novosadski portal 021.
Na insistiranje Lešanovićevog zastupnika, sudija Tamara Kucurac je predočila da je u nalazu navedena povreda zadobijena prilikom pada.
Sudija je zatim zatražila veštačenje povreda konstatovanih u lekarskom izveštaju, da bi se utvrdilo da li je on bio sposoban da prisustvuje pretresu. Čankov branilac Milan Đukić je, posle odlaganja glavnog pretresa pre dva meseca, rekao da će do početka suđenja da se utvrdi koliko je povreda noge njegovog branjenika ozbiljna.
U istrazi povodom incidenta ispred kafane, u kojoj su prethodno obojica bili gosti, Lešanović je optužio lidera LSV da ga je s dvojicom telohranitelja pretukao i povredio.
Čanak je u početku negirao incident, a kasnije je priznao da je tukao Lešanovića pesnicama i to jer je ovaj Beograđanin nasrtao na njegovu bratanicu koja je bila u kafani. Nekoliko dana kasnije podneo je ostavku na mesto poslanika u Skupštini Srbije.
Na današnjem glavnom pretresu biće saslušani svedoci. Među njima je i nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović, vlasnik kafane "Tako je suđeno", ispred koje se dogodio incident.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP