Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VIDEO-KLIP KOJI JE POTRESAO SRBIJU

DANAS U ALO! Snimak prebijanja dečaka opet kod tužioca!

Autor: A. O. | 28.05.2014 - 22:00:00h | Komentara: 3

Treće tužilaštvo u Beogradu zatražilo je na uvid skandalozan snimak na kom se vidi kako S. Ž. B., profesorka Medicinskog fakulteta u Beogradu, brutalno bije svog tada dvoipogodišnjeg sina M. B. kako bi se videlo da li ima elemenata krivične odgovornosti majke, rečeno je juče “Alo!” u beogradskoj Palati pravde.

aUkoliko se utvrdi da je majka počinila nasilje nad svojim sinom ili da su nadležne službe učinile propuste kada su joj dodelile starateljstvo nad detetom, čitav postupak će se obnoviti, precizirali su naši sagovornici.

- Ako se utvrdi i promil odgovornosti majke ili stručnih lica koja su joj ga dodelila na staranje, tužilaštvo će pokrenuti istragu protiv njih - navodi naš sagovornik.

Opširnije u današnjem izdanju ALO! za četvrtak 29. maj.

Poslednji komentari
  • ChuckFinley Vreme: 29.05.2014 00:27h

    iz nekoliko primera znam da socijalni centri/radnici po difoltu staju na stranu majke na ustrb oceva... slazem se da su majke u ranom detinjstvu neophodne za decu ali zaista ne vidim logiku u tome da se toj istoj deci uskrati otac pogotovo ako nema dokaza da je otac nasilnik... dakle, po meni treba urediti nacin vidjanja deteta na pocetku brakorazvodnog procesa tako da oba roditelja budu u mogucnosti da vidjaju dete u redovnim i jednakim intervalima bez obzira na medjusoban odnos roditelja jer je interes deteta prioritet, a ne da jedan od roditelja svojom samovoljom ili bilo cime prusvaja dete za sebe, a ako jedan od roditelja ne zeli da ima takav redovan odnos sa detetom neka sud postupa u skladu sa zakonom i neka odredi mere u skladu sa tim... dakle potpuna rodna ravnopravnost

  • mama Vreme: 29.05.2014 13:48h

    Podrzavam. Dovesti nezavisne psihijatre vestake iz inostranstva, a ne njene solidarne kvazi-doktore.

  • Tatjana Vreme: 29.05.2014 19:40h

    Apel:"ni po babi,,ni po stricevima"! Oba roditeilja podjednako moraju odgovarati! U interesu deteta je ponekad da ne bude ni sa jednim roditeljem!Kome je u interesu da se osudi samo majka,a otac ne?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP