Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISTRAGA O POKUŠAJU UBISTVA KOŠARKAŠA

Danilovićeva supruga
ne zna ništa o incidentu

Autor: D. Ćuruvija | 18.06.2013 - 23:56:00h | Komentara: 1

Svetlana Danilović, supruga predsednika Košarkaškog kluba Partizan Predraga Saše Danilovića (43), saslušana je danas kod istražnog sudije Višeg suda u Beogradu u istrazi koja se vodi protiv Branka Filipovića Fide. Osim Danilovićeve supruge, saslušan je i njegov prijatelj Nikola Knežević. Filipović se tereti da je 18. maja, u njegovom restoranu “Kafanica”, nožem ranio slavnog košarkaša.

Svetlana Danilović se u kabinetu istražnog sudije Nikole Vazure zadržala kratko, a sudiji je rekla da nije svedok incidenta i da zato o njemu ne može ni da svedoči.

Svetlana Danilović

Svetlana Danilović | Foto: Marko Metlaš

 Ona je izjavila da je dobila pismo, koje je Filipović nekoliko dana nakon incidenta ostavio u poštanskom sandučetu svog advokata Jugoslava Tintora, a u kojem je naveo da se kaje zbog napada na svog prijatelja.

Saslušanju je prisustvovao je i Filipović, koji se nalazi u beogradskom Okružnom zatvoru. On se nasmešio kada je u hodniku suda video Danilovićevu suprugu, ali se nisu obraćali jedno drugom.
Predrag Danilović je saslušan prošle nedelje, a sudiji je rekao ne zna što je bio motiv sukoba 18.maja.
 
- Ne znam zbog čega me je napao Fido. Odjednom je tražio da mu dodaju nož, nisam verovao da će me raniti jer sam ja bio jedini ko ga je do sada obuzdavao. Samo sam u jednom trenutku osetio nešto toplo u predelu stomaka - rekao je prošle nedelje Danilović na saslušanju.

On je ispričao da je ga je tog dana Fido pozvao da dođe u kafanu, u kojoj je popio dve-tri čašice viskija sa vodom. Košarkaš je izjavio i da nije bio pijan, te da do izbijanja sukoba nije popio ni kap alkohola.

Kako je “Alo” pisao, uzrok sukoba je Filipovićeva devojka Sanja, koju je on,čim bi popio, maltretirao. To se desilo i kritične večeri, pa su ga prijatelji i sam Danilović molili da se smiri. Međutim, on je u jednom trenutku počeo da baca čaše i flaše na svoje prijatelje, a jedna od bačenih piksli pogodila je košarkaša u glavu.Tada je i poznati košarkaš pokušavao da obuzda Filipovića, pa kako nije uspeo rečima, stegao ga je obema rukama. Međutim, Fido je od zaposlenih u kafani tražio nož i prvo ga potegao ka Daniloviću, kojeg je teško ranio u stomak. Danilović je pokušao da se odbrani od uboda, tako što je postavio ruku, pa mu je povređen palac.
 
Poslednji komentari
  • buric bozica Vreme: 19.06.2013 12:44h

    Koji ludak mu doda noz.....On od zaposlenih trazio noz i oni mu dali

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP