Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOPŠTENJE

Danilovićeva supruga: Saša pokušao da obuzda Filipovića

Autor: Tanjug | 19.05.2013 - 22:27:00h | Komentara: 3

Supruga proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića, Svetlana rekla je večeras da incident u kojoj je on zadobio ozbiljne povrede u jednom beogradskom restoranu nikako ne može da se smatra kafanskom svađom među prijateljima.

Bivši reprezentativac je, prema njenim rečima, pokušao da obuzda svog prijatelja Branka Filipovića koji je u jednom trenutku večeri postao agresivan prema svojoj devojci Sanji.

Danilović

Predrag Danilović

 "Saša je primetio da situacija može da se otrgne kontroli, da verbalna agresija prema njoj eventualno može da preraste u veći problem, rekao joj je da je bolje ode, što je ona i učinila. Tada je došlo do prvog incidenta. Saša je pokušao da smiri Branka, kao i čitavu situaciju i tada je zadobio prvu ranu na čelu", navodi se u saopštenju Danilovićeve supruge. 

Ona je potvrdila da je Danilović, pri prvom dolasku ekipe Hitne pomoći, rekao da je sve u redu, ali je negirala da je bilo kome pretio oružjem ili sukobom.
"Nastavak nemilog događaja usledio je kada se učinilo da se sve ipak završilo i kada je Saša želeo da se uveri da je sve u redu, kako bi se mirno razišli. Sukob je nastavljen, a završen je na taj način na koji se završio, njihovim fizičkim obračunom koji Saša nije inicirao, već je pokušavao da obuzda svog prijatelja", navela je Danilovićeva. 
Ona je dodala i da Filipoviću to nije prvi incident u lokalu "Kafanica" u Koštunjaku čiji je vlasnik, kao i da je njen suprug do sada jedini uspevao da ga smiri.
"Saša se nadao da će i te večeri uspeti, smatrajući da Filipović neće napraviti veći problem u njegovom društvu, ali eto kad tad je to očigledno moralo i da se desi, nažalost. To je jedina istinita priča koja se dogodila, za koju nikako ne smatramo da je bila kafanska svađa među prijateljima", ističe se u saopštenju.
Ona je negirala i da je Filipović posle incidenta posetio njenog supruga u bolnici i navela da je zvao neke prijatelje kako bi "izvidio situaciju".
Danilović je povređen pretprošle noći kada je uboden nožem u "Kafanici" u Košutnjaku, a juče su proslavljenog košarkaša u Urgentnom centru posetili premijer Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, ministarka omladine i sporta Alisa Marić.
Poslednji komentari
  • Pas Dzekson Vreme: 20.05.2013 00:53h

    Odsecanje prsta bivsem sportisti u 2 sata a.m. u cevabdzinici? Ne kuzim. Sve mi to lici na opomenu mafije sa kojima se upetljao.Zna se ko sece prste, usi i sl. A ova objasnjenja sto se provlace po medijima mi deluju kao vredjanje inteligencije citalaca. Pitam se samo sta nagoni uspesne sportiste da se valjaju po blatu politike i kriminala kada mogu da zive bez briga. Mislim na Sapica, Divca, ovog i jos ih ima...

  • mima Vreme: 20.05.2013 07:17h

    Da je bio kod kuce, kao svaki normalan suprug i otac, ovo mu se sigurno ne bi desilo. A gle cuda, on bio sa "prijateljem" i nastradao. SVASTA! Zelim mu brz oporavak i da se vrati porodici.

  • Krle Vreme: 20.05.2013 11:17h

    Ovo saopstenje kao da mu je pisao Nenad Canak. Tako je i on posle tuce u kafani, prvo saopstenje njegovo je bilo da nije ni bio tamo pa posle da je branio bratanicu a na kraju ispade tamo sa nekim sponzorusama i da jeste prebio coveka i pretio mu pistoljem.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP