Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVA U LESKOVCU

Davali dete
matorcima
da je obljube!

Autor: B. J. | 26.03.2013 - 09:46:00h | Komentara: 3

Leskovačka policija uhapsila je Anu S. (32), Radeta Ilića (58), Miodraga Blagojevića (27) i Anu Kostić (19), koji se sumnjiče da su tokom februara batinama i pretnjama prisiljavali petnaestogodišnju devojčicu na prostituciju. Svaka od četiri uhapšene osobe imala je svoju ulogu u maltretiranju nesrećne devojčice, a Kostićeva je terala da prisustvuje i posmatra njene seksualne odnose sa drugim osobama.

Silovanje

Ilustracija | Foto: Shutterstock

- Ana S. je maloletnicu tukla, pretila joj nožem i govorila da će je prodati u Bujanovcu ukoliko ne bude pružala seksualne usluge za novac po njenom nalogu. S druge strane, Blagojević, koji je maloletnicu navodio na prostituciju, pokušao je i da od njenog oca izudi 100 evra uputivši mu ozbiljnu pretnju - navode u leskovačkoj policiji.


Početkom februara ove godine, leskovački samostalni trgovac Rade Ilić je u svom stanu uz batine i pretnje pokušao da izvrši obljubu i ima seksualni odnos sa nesrećnom tinejdžerkom, u čemu nije uspeo, jer je maloletnica uspela da pobegne iz stana. Više detalja o tome kako je nesrećna devojčica dospela u ruke ove grupe i kako je slučaj razotkriven juče nije bilo moguće saznati, a advokat Jelena Cakić, koja zastupa maloletnicu, kratko je rekla:

- Radi se o veoma osetljivom momentu u istrazi i osetljivom slučaju. Činjenica je da su na meti trgovaca najranjivije osobe i da je eksploatacija maloletnika u porastu - kaže Cakićeva, koja je inače i predsednica udruženja “Žene za mir” Leskovac.

Četvoro uhapšenih juče je sa krivičnim prijavama privedeno istražnom sudiji Višeg suda u Leskovcu na saslušanje. Svi su, kako saznajemo, negirali krivicu, a sudija im je odredio pritvor do 30 dana. Kako saznajemo, niko do sada nije bio poznat organima reda, zbog čega se pretpostavlja da se radi o “novajlijama u ovim kriminalnim aktivnostima”.
Poslednji komentari
  • zzzzz Vreme: 26.03.2013 15:42h

    Najstrozije kazniti gadove na dozivotnu,,,,,

  • Marija Vreme: 26.03.2013 20:13h

    Molim Boga ako ima pravde za ovu devojcicu da sud donese najstroziju presudu za ovo cetvoro izopacenih ljudi i da provedu u zatvoru do kraja zivota. Daj Boze da se devojcica u zivotu oporavi od ovoga sto su joj ucinili i da ima normalan i zdrav zivot.

  • Dijana Vreme: 28.03.2013 00:41h

    Te ljude ne treba nikada osloboditi! Nadam se da ce biti na dozivotnoj!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP