Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POSLEDNJA VEST

Davitelj: Pokušao sam da
oživim Stelu!

Autor: D. Ć. | 15.02.2013 - 16:18:00h | Komentara: 4

Aleksandar Šundić (23) koji je juče uhapšen jer je u sredu udavio Stelu Gundelj (25) u beogradskom naselju Medaković, skočio je danas sa drugog sprata Palate pravde, kako saznajemo, nakon iskaza kod dežurnog istražog sudije Višeg suda u Beogradu, Zorana Tejića. Šundić je iskoristio situaciju i pobegao iz sudnice i skočio sa obližnjeg gelendera u unutrašnjosti zgrade suda.

Aleksandar Šundić

Aleksandar Šundić

Stela je juče sahranjena na starom pazovačkom groblju, a poslednjem ispraćaju prisustvovalo je nekoliko hiljada ljudi.

"Preživeo je skok i prebačen je u Urgentni centar", rekao je za Alo.rs izvor iz suda.

"Šundić je dao iskaz koji je trajao dva i po sata a u prisustvu svog advokata Ognenja Zindovića, a u sudnici su bili jedan čuvar, zamenik tužioca, sudija i zapisničarka. Kada je trebalo da potpiše zapisnik, Šundić je pitao sudiju da li će mu odrediti pritvor, a on mu je odgovorio da će o tome naknadno da odluči. Nakon toga, Šundić je otvorio vrata sudnice i zatrčao se tri - četiri koraka i skočio u sa obližnjeg gelendera. Ostao je dole da leži, ali je bio svestan. Odatle je prebačen u Urgentni Centar, a uprkos dobijenim povredama nije u kritičnom stanju. Prema prvim rezultatima preživeće pad", tvrdi naš sagovornik iz Palate pravde.

Šundić je priznao da je zadavio devojku, ali rekao da nije imao nameru da je usmrti.

Stela

Stela Gundelj | Foto: Privatna fotografija

"Rekao je da nije hteo da joj naudi, da je to učinio u nekom magnovenju u stanju razdraženosti. Sudiji je ispričao da je te večeri došao kod Stele i da je u njenom telefonu pronašao dokaze koji su, kako on tvrdi, ukazivali da je imala kontakte sa drugim mladićima. Rekao je da je to samo potvrdilo njegova saznanja koja je imao proteklih meseci. Šundić tvrdi da je došao do kompromitujučih podataka da je Stela bila u komunikaciji sa bivšim dečkom, kao i još njih nekoliko što ga je jako pogodilo. Izjavio je da mu je Stela te večeri i priznala da je imala kontakte sa drugima, u šta je on sumnjao poslednjih meseci, nakon čega je on napao. Rekao je da nasrnuo na nju dva sata posle priznanja, a kada je video da ne daje znake života pokušao je da je oživi veštačkim disanjem, ali kada nije uspeo uplašio se i pobegao. Rekao je i da nije imao nameru da je zadavi, da je voleo više od svog života, kao ni da beži", navodi naš izvor.

Šundića je u sudnicu dopratio jedan zatvorski čuvar koji je trebalo da mu stavi lisice kada on potpiše zapisnik od više strana, međutim, okrivljeni je iskoristio trenutak nepažnje i na zaprepašćeje svih prisutnih pobegao čuvaru koji je bio dva koraka iza njega kada se ovaj survao sa drugog sprata.

Lekari vrše preglede okrivljenog koji nije u kritičnom stanju.

Podsetimo, Šundić je pre tri dana zadavio devojku s kojom je bio u vezi, a potom pobegao. Policija ga je uhvatila na krovu studentskog doma Karaburma.

Poslednji komentari
  • Realna kazna Vreme: 16.02.2013 07:18h

    Iskreno se nadam da ce ostati nepokretan do kraja zivota.Pa kad se uneredi da osoblje pocne da zabusava,a onda nek se ugusi u sopstvenom smradu.Najrealnija kazna posto ce korumpirani sud da ga osudi na 5-6 godina robije a onda dobro vladanje,amnestija...izasao bi za 2-3 godine.

  • biserka Vreme: 16.02.2013 16:52h

    ubiti budalu bez sudjenja po dusanovom zakonu

  • Lana Vreme: 17.02.2013 20:25h

    Ovde je ubistvo posledica nesrecnog slucaja . Valjda bi trebalo da je JASNO da je u pitanju OGROMNO RAZOCARANJE , jer se devojka jednostavno POIGRALA NJIME . Tragican epilog i NARAVOUCENIJE MLADIMA !!!

  • St Vreme: 19.02.2013 10:17h

    Niko se njime nije poigrao,devojka je sa njim raskinula pre skoro dva meseca,a on to nije mogao da prihvati jer je posesivan bolesno!Pa on je bre nju golim rukama davio,gledao kako umire i nije je pustao!Ko to moze,samo bolesnik i onda kaze hteo je sebe da ubije!Pa druze,da si ti sebe hteo da ubijes to bi i uradio,previse ti sebe volis!Tebi kazne na ovom svetu nema,tek kad pred Gospoda odes dobices ono sto zasluzujes!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP