Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAJMANJE 30 DECE ŽRTVE BANDE TINEJDŽERA

Deca srpskih migranata terororišu po Austriji

Autor: I. Milićević | 19.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Policija austrijskog okruga Salzburg uhapsila je 23 mladića, među kojima i nekoliko srpskih državljana starosti između 18 i 20 godina, zbog sumnje da su skoro godinu dana maltretirali i prebijali decu drugih migranata.

Upadali i na utakmice

Upadali i na utakmice

Poslednji incident dogodio se krajem decembra, kada je učenik (16) lokalne srednje škole brutalno pretučen zbog „pogrešnog komentara“. O kakvom se komentaru radi, nije precizirano u austrijskim medijima koji su izvestili o ovom hapšenju.

Navedeno je da je srednjoškolac brutalno izudaran pesnicama i išutiran.
Lokalna policija je saopštila da su uhapšeni mladići treća generecija migrantskih porodica koje su se pre više od pola veka doselile u Austriju. Brutalnost grupe šokirala je austrijsku javnost, posebno što gotovo svi „banditi“ izgledaju kao prosečna i normalna deca. Na meti su im uglavnom bila deca drugih migranata, i to najčešće Srba, Turaka i Albanaca.

Zaplenjeno  oružje i oruđe

Zaplenjeno oružje i oruđe

Austrijski mediji su objavili da se banda formirala preko Fejsbuka, a da su surovom nasilju pribegavali i zbog najobičnijih sitnica. Ukoliko im se ne bi svideo nečiji banalni komentar ili ako bi se neko zabavljao sa devojkom za koju je neki „bandit“ bio zainteresovan, oni su organizovali sačekuše i prebijali svakog ko im se zameri na bilo koji način. Tamošnji mediji su preneli da je nekoliko brutalnih tuča zabeleženo i zbog opaski na račun utakmice Srbija-Albanija, koja je prekinuta u Beogradu, nakon što je na stadion pušten dron sa zastavom velike Albanije.

Prepoznatljivi  po duksericama

Prepoznatljivi po duksericama


Napadi su bili toliko brutalni, a mladići su osim fizičke snage koristili i boksere, suzavce, bejzbol palice i noževe. Policija je zaplenila čitav arsenal hladnog naoružanja, a nakon hapšenja grupe, javilo se preko tridesetoro dece, među njima i tri devojčice, koji su tvrdili da su u poslednjih godinu dana bili žrtve „La familije“.
Austrijski mediji navode da među banditima ima dosta buržujske dece koja vole da neguju imidž problematičnih omladinaca, koji se voze u skupim automobilima i nose najskuplje telefone.

Roditelji u šoku
 

Policija je saopštila da je proverom utvrđeno da svi uhapšeni potiču iz normalnih porodica, koje nisu evidentirane kao nasilne, kao i da su roditelji mladića ostali šokirani nakon saznanja da su im deca članovi organizovane bande!

Poslednji komentari
  • LEKCIJA Vreme: 19.01.2015 12:31h

    TAKO I TREBA .SADA ZNATE KAKO JE ZIVETI U TUDJOJ ZEMLJI. CAK I AKO STE TAMO RODJENI UVEK STE PRIPOADNICI "DONJEG" DOMA I NECIJA POSLUGA...ETO TAKO TO BIVA KADA NE UMES ILI NECES DA BUDES GOSPODAR U SVOJOJ ZEMLJI...

  • Kuki Vreme: 19.01.2015 14:11h

    Srbi tukli Srbe,to opet nesto po pasosima a ne po nacionalnosti,stalna pometnja i greske ,ako imas pasos neke zemlje ne moras da budes te pripadnosti...

  • ANon Vreme: 19.01.2015 14:45h

    Naslednici velikih cetnika koji su maltretirali narode i narodnosti u SFRJ,sad maltretiraju imigrante u Austriji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP