Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS!

Dečak (16) silovao devojčicu (6)?!

Autor: Tanjug | 11.06.2013 - 11:44:00h | Komentara: 3

Policijski službenici sa sertifikatom za rad sa maloletnicima su saslušali osumnjičenog 16-godišnjeg maloletnika iz Kraljeva, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom na štetu šestogodišnje devojčice iz Kraljeva, saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Višeg suda u Kraljevu u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i pripadnika kriminalističke policije Policijske uprave Kraljevo.


Istražni sudija za rad sa maloletnim licima je osumnjičenom maloletniku, nakon saslušanja u prisustvu oca i branioca, odredila pritvor u trajanju do 30 dana, navedeno je u saopštenju.
 
Poslednji komentari
  • sova Vreme: 11.06.2013 19:20h

    "Istražni sudija za rad sa maloletnim licima je osumnjičenom maloletniku, nakon saslušanja u prisustvu oca i branioca,"... a da li su saslusanju prisustvovali roditelji malene devojcice? Maloletnog monstruma kastrirati!

  • Gamudije Vreme: 12.06.2013 11:40h

    Да се ми не лажемо, многи мушкарци су били у сличним ситуацијама, надошла снага и где ће него на прву женску особу... Немачка је то паметно решила, отворила много јавних кућа под надзором полиције, има више од 30 година то, за 50Е, иди дете и отвори очи... и живи нормално, без траума.

  • zvezda Vreme: 12.06.2013 12:00h

    Molim "vlast" da citaju novine i hroniku pogotovu,ovakva desavanja su zaista monstruozna dajte malo zakon promenite...nista vas nebi kostalo da za silovatelje kazna bude "KASTRACIJA"....Prvo sto im to vise nebi moglo pasti na pamet a oni koji boluju od takvih slicnih bolesti D O B R O bi promislili hoce li ih uhvatiti i da li ce i taj zakon biti sproveden nad njima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP