Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DVA SATA SE OBRAČUNAVALI

Dečak od 13 godina povređen
u tuči navijača u Kragujevcu!

Autor: B.N. | 19.07.2013 - 11:53:00h | Komentara: 1

U sukobima navijača „ Crvene zvezde“ u Kragujevcu, koji su se prošle noći vraćali sa utakmice iz Beograda i, kako je saopštila policija, kragujevačkih huligana, povređeno je deset osoba. U uličnim tučama koje su trajale skoro tri sata na tri različite lokacije u gradu , povređen je i jedan trinaestogodišnji dečak. Kako saznajemo U.S. (13) iz Užica je bio sa ocem u kolima kada je izbila tuča.

navijači

Kako je za alo.rs izjavila Vanja Đorđević, portparolka KC Kragujevac dečak ima posekotinu o na desnoj slepoočnici. Dečak nije direktno povređen već je staklo u tuči sa bejzbol palicama odletelo i pogodilo ga.


-Dečak je nakon saniranja povreda na Dečijoj hirurgiji pušten na kučno lečenje. U Urgentni centar je prošle noći primljeno četvoro pacijenata koji su zadobili povrede u uličnim sukobima. Trojica su odmah puštena , a jedan će najverovatnije danas napustiti hospitalni deo, kaže Vanja Đorđević.


Kragujevačka policija saopštila je da su navijače „Crvene zvezde“ dok su se vraćali sa međunarodne utakmice sa ekipom „IBV“ sa Islanda napali „huligani iz Kragujevca za kojima se intenzivno traga“. U saopštenju se dodaje da su napadnuti navijači uglavnom u vozilima kraljevačkih i čačanskih registarskih oznaka u naseljima Stanovo i Aerodrom i na raskrsnici kod Medicinske škole u centgru grada. Tuče su trajale od ponoći do dva sata ujutru.


Kako je zamenik direktora Kragujevačke Hitne pomoći rekao za agenciju Beta, obračuni su počeli pola sata posle ponoći i trajali su do dva sata, a odigrali su se na tri lokacije u gradu.

U tučama je lakše povređeno deset osoba, a jedan mladić je sa teškim i ozbiljnim povredama glave, zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.

Kličković je rekao da je do sukoba došlo kada su se navijači "Crvene zvezde" vraćali sa utakmice koja se igrala u Beogradu, a koje su čekali navijači "Radničkog".

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su juče islandski IBV sa 2:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

U Kragujevcu se u noći između četvrtka i petka dogodila još jedna tuča u kafiću u kojoj je povređen muškarac, a lekari Hitne pomoći su pružili pomoć i teško povređenom motociklisti.

Poslednji komentari
  • oo Vreme: 19.07.2013 16:01h

    Prva redakcija koja nije napisala ''navijaci rada'' vec ''navijaci radnickog''...Svi prepisuju jedni od drugih,ovi su bar izmenili,i stavili kako treba da bude.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP