Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JEZIV DOGAĐAJ NA ODELJENJU PSIHIJATRIJE U KC VOJVODINE U NOVOM SADU

Dečak silovao
devojčicu u bolnici!

Autor: Jelena Paunović | 09.04.2013 - 20:56:00h | Komentara: 0

Jeziva priča dogodila se u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu na odeljenju psihijatrije, kada je maloletni M. C. (17) silovao devojčicu staru 14 godina, saznaje „Alo!”. Slučaj su, nezvanično, policiji u Novom Sadu prijavili zaposleni u toj zdravstvenoj ustanovi kada im se devojčica požalila na povrede po telu.

KC Vojvodine

KC Vojvodine | Foto: Robert Getel

 

Tinejdžer M. C. (17) napastvovao je svoju drugaricu staru 14 godina u jednoj od bolničkih soba, a niko od osoblja nije čuo njeno zapomaganje

- Tinejdžer je svoju drugaricu silovao u jednoj od bolničkih soba kada je ugrabio priliku da budu sami. Još je nepoznato kako niko od zaposlenih, a ni korisnika, nije čuo zapomaganje devojčice. Policija je saslušala nadležne u vezi sa ovom pričom i istraga je u toku. Na razgovor će uskoro biti pozvani i roditelji maloletnika - objašnjava naš sagovornik blizak slučaju.

Kako „Alo!” saznaje, deca se već neko vreme leče na odeljenju psihijatrije u KC Vojvodine. Do sada zaposleni nisu imali nikavih problema sa njima niti su mogli pretpostaviti da će se nešto slično dogoditi.

- Devojčica je odmah pregledana i na osnovu toga zaključeno je da je imala nasilan seksualan odnos. U razgovoru s njom došli smo do informacija o tome ko je odgovoran za njeno silovanje. Ona se do sada nije žalila na M. C. niti je iko od zaposlenih primećivao da nasrće na nju ili na bilo koju drugu devojčicu na odeljenju - dodaje naš sagovornik.

Više od ovih detalja nismo mogli da dobijemo, a istragu o ovom nemilom događaju vodi novosadska policija.

Devojčica

- Priča je teška jer se radi o deci koja su na lečenju, tako da treba imati

Ispituju slučaj!

„S obzirom na to da se radi o maloletnim licima, naša ustanova ne može da komentariše dok se ne utvrde sve relevantne činjenice”, rečeno nam je juče u informativnoj službi Kliničkog centra Vojvodine.

mnogo razumevanja i polako raditi sa svima njima - dodaje naš izvor.

Inače, početkom februara ove godine, tinejdžer ometen u razvoju O. B. (15) silovao je druga Z. P. (12), koji je takođe dete sa posebnim potrebama.
Užasni zločin se dogodio u podrumu jedne škole u Mladenovcu. O strašnoj traumi koju je dete doživelo prva je saznala majka Z. P., koja ga je odvela u mladenovački dom zdravlja, gde su konstatovane povrede na telu dečka. Ona je u policiji tvrdila da je njen sin silovan. Slučaj je predat policiji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP