Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PANIKA U VRANJU

Dečaka mamili napolitankama

Autor: V. Pešić | 07.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ne smiruju se strasti u Vranju posle pokušaja otmice V. K. (9), učenika petog razreda Osnovne škole „Branko Radičević”. Dok policija traga za kidnaperima, roditelji su u strahu da svoju decu puste iz domova!

Roditelji u strahu posle  pokušaja otmice učenika

Roditelji u strahu posle pokušaja otmice učenika

Nemio događaj se, podsetimo, dogodio u subotu oko 18 časova, preko puta škole „Branko Radičević” u ulici Milentija Popovića, kada se V. K. posle kupovine u obližnjoj prodavnici, uputio kući i usput primetio četvoricu nepoznatih muškaraca koji su bili uporni u nameri da ga namame da uđe u sivi „citroen“, švajcarske registracije.


„Još smo uznemireni i uplašeni. Ne smem ni da pomislim šta je moglo da se dogodi našem sinu, koji je otišao da nešto kupi u obližnjem dućanu „Anamarija“. Uplašen, uznemiren i uplakan meni i suprugu je ispričao da je po izlasku iz prodavnice video parkirani automobil poreg stambene zgrade. Sin je zapamtio da je vozač automobila imao dugu kosu i istetoviran krst na ruci. Rekli su sinu da se ne plaši, da neće ništa nažao da mu učine. Nudili su mu da uđe u kola da bi mu navodno dali napolitanke”, ispričala je dečakova majka.

Tada je slučajno naišla majka dečakovog druga kada su kidnaperi pobegli.
Dečakov otac odmah je pozvao policiju. Pripadnici interventne patrole razgovarali su u porodičnoj kući dečaka sa njegovim roditeljima. Policija je pretražila naselje Ogledna stanica i druge delove grada, ali vozilo i kidnapere još nije otkrila. Stanari u Oglednoj stanici danima strahuju za svoju decu i unuke i s nestrpljenjem očekuju da se oglase policija i nadležno tužilaštvo. Naselje je zbog eventualnog novog nemilog slučaja pod prismotrom policije.
Zdravko Veličković, direktor O.Š. „Branko Radičević“ ističe da policija sa njim nije razgovarala, već da je o navodnom pokušaju otmice pojedinosti saznao od dečaka V. K.

„Slučaj treba pažljivo i studiozno da se ispita. Dotle, ne možemo i ne želimo ništa da prejudiciramo. Od nadležnih državnih organa očekujemo da nam se obrate i da se oglase u javnosti”, rekao je direktor Zdravko Veličković.
U proteklih desetak godina čaršijom su se prenosile priče o navodnim kidnapovanjima dečaka i devojčica. Zvaničnih potvrda policije i pravosuđa nije bilo.

„U gradu i u naselju ima dosta narkomana. Mada policija tvrdi da je Vranje bezbedan grad, bojimo se noću da prolazimo ulicama. Da je zaista bezbedan, ne bi se događalo da u poslednje vreme gore automobili, kafane i drugi objekti. Zbog obesnih piromana, 2. jula prošle godine ostali smo bez zgrade gradskog teatra”, priča anonimni meštanin u naselju Ogledna stanica.
Poslednji komentari
  • Ognjen Vreme: 07.11.2013 13:01h

    Mene su kidnapovali narkomani ja znam gde im je kuca pore u6 skolu da znate ali su se mozad preseslili iz grada :P

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP