Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PLJAČKA BENZISKE PUMPE

Dejan Caričić priveden pa pušten

Autor: Ekipa Alo! | 19.12.2012 - 08:02:00h | Komentara: 0

Pripadnici interventne jedinice MUP-a Srbije u ponedeljak uveče uhapsili su dvojicu razbojnika koji su rano ujutru pomoću elektrošok aparata opljačkali privatnu benzinsku pumpu „Art petrol“ u Oplenačkoj ulici i odneli oko 20.000 dinara, saznaje „Alo!“.

Hapšenje Srđana Caričića posle ubistva oca

Hapšenje Srđana Caričića posle ubistva oca

Među privedenima u policijsku stanicu na Bulevaru despota Stefana je i Dejan Caričić (39) sa Miljakovca, koji je bio u automobilu sa lopovima kada su im stavljene lisice na ruke. Privedeni Caričić je poznatiji kao Car, a zaveden je u beloj knjizi MUP-a kao vođa jedne od gradskih kriminalnih grupa koja se bavi krađom vozila, kao i trgovinom narkoticima.


Caričić ubio oca


Srđan Caričić (34), rođeni brat privedenog Dejana (39), u julu 2009. godine preklao je oca Branka (65) i potom mu odrubio glavu u porodičnoj kući u ulici Šeste ličke divizije 18 na Kanarevom brdu. Prema rezultatima obdukcije, pomahnitali mladić je oca ubo ukupno 30 puta kuhinjskim nožem po glavi, vratu, grudima i stomaku

Kako „Alo!“ saznaje, policija je juče Caričića pustila iz pritvora, a izdat je nalog za pretres njegovog stana. Policija ispituje da li je imao i neku ulogu u razbojništvu ili ne. Caričić je u periodu od 1999. do 2002. čak četiri puta bio meta napada vatrenim oružjem na beogradskom asfaltu. Prvi put na njega je pucano 17. juna 1999. godine u Vasinoj ulici u Beogradu.
Pet meseci kasnije, ponovo je pokušana njegova likvidacija u ulici Narodnog fronta. Dok je 21. januara 2002. godine na Studentskom trgu u „audiju“ sa devojkom čekao na semaforu, napadači su iz „kalašnjikova“ izrešetali automobil i teško ga povredili. Poslednji pokušaj atentata dogodio se 29. novembra 2002. na uglu Birčaninove i Tiršove ulice, kada je iz pištolja pogođen u nogu.J. Petrović

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP