Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISTRAGA ZBOG RANJAVANJA MARKA ŠEVE (29)

Delibašić pucao na navijača Zvezde?

Autor: B. Jelovac | 11.05.2014 - 07:45:00h | Komentara: 0

Beogradska policija u istrazi o ranjavanju Marka Ševe (29), navijača Crvene zvezde, proverava operativna saznanja da je na njega pucao Miloš Delibašić (29). Iako za sada nema konkretnih dokaza za to, veruje se da postoji sukob između njih dvojice u kriminalnim poslovima koji datira od ranije i obračun se ne dovodi u vezu sa navijačkim grupama.

Pogođen u leđa i vrat: Marko Ševo

Pogođen u leđa i vrat: Marko Ševo

Ševo je preksinoć teško povređen kada je u trenutku dok je izlazio iz svog crvenog „audija“ za sada nepoznati napadač izleteo iz žbunja i pucao na njega u Kostolačkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac. On je prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure pogođen u levi deo leđa, a metak je izašao na desnu stranu vrata. S obzirom da mu nisu oštećeni vitalni organi, njegovo stanje nije kritično. Ipak zbog teških povreda policajci ga za sada nisu saslušali u Urgentnom centru, gde se još uvek nalazi.


- Sumnjamo i da će hteti da bude od pomoći i govori kome se zamerio i ko bi mogao da bude napadač. Intenzivno radimo na slučaju i u dosadašnjoj istrazi smo došli do Delibašićevog imena i njihovih izvesnih međusobnih dugova u poslovima, ali to se tek proverava i tek treba da bude potkrepljeno dokazima - kaže naš izvor blizak istrazi.

Na uviđaj došao i Velibor Dunjić

Na uviđaj došao i Velibor Dunjić | Foto: Rajko Ristić

Sam Ševo krivično je osuđivan, ali ne za ozbiljnija krivična dela. Takođe iako ne spada u takozvane viđenije navijačke vođe, tokom uviđaja na mestu pucnjave preksinoć su se pojavili i Marko Vučković, poznat kao “komadant severa”, i Velibor Dunjić, vođa novobeogradske grupe „Hijene“. Delibašić je u aprilu ove godine izašao iz pritvora nakon što ga je Specijalni sud oslobodio optužbi za pljačku zlatare „Izrael dajmond centar“ u Kolarčevoj ulici 2008. godine, kad je otet nakit vredan 3,3 miliona evra. On je sestrić Slobodana Šaranovica (74), osumnjičenog za organizovanje ubistva Nikole Bojovića (39), brata Luke Bojovića (40), u aprilu prošle godine. Iako se i sam Delibašić spominjao u medijima kao osoba upletena u ovu likvidaciju, njegovo ime se nikada nije našlo na krivičnoj prijavi za ovaj zločin.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP