Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DRAGAN STOJANOVIĆ (42) UBIJEN U SAČEKUšI U BEOGRADU

Deset hitaca u preduzimača!

Autor: D. Ć. | 15.12.2013 - 08:02:00h | Komentara: 5

Dragan Stojanović (42), građevinski preduzimač, ubijen je preksinoć u sačekuši, u hodniku zgrade u ulici Salvadora Aljendea 8 u beogradskom naselju Karaburma, a ubica mu je u grudi ispalio devet metaka iz pištolja, a desetim ga overio u glavu! Zasad nepoznati napadač je pratio Stojanovića, a oko 1.25 u ulazu zgrade u kojoj je živeo sa majkom i devetogodišnjim sinom ispalio u njega veći broj hitaca iz pištolja.

Hici završili i kod komšinice

Hici završili i kod komšinice | Foto: V. Lalić

Stojanović je pogođen u grudi i glavu i na mestu podlegao povredama, a ubica je pobegao. Napadač je u 1.25 ušao za Stojanovićem u zgradu, a kada je on krenuo prema stepeništu da bi se popeo do svog stana na prvom spratu, ubica je izvadio pištolj i zapucao.

- Stojanović je uleteo u sačekušu, a ubica je u njega ispalio ceo šaržer. Nakon toga, napadač je prišao okvavljenom Stojanoviću, približio cev pištolja i pucao mu u glavu - kaže naš sagovornik.

Tri metka su prošla kroz vrata stana broj sedam u prizemlju, u kome je spavala studentkinja koja je nedavno diplomirala. Jelena, vlasnica stana, kaže da je devojka zbog velikog straha posle uviđaja odmah otišla. Jedan metak je završio u dnu ulaznih vrata susednog stana, u prizemlju višespratnice.
Stanari kažu da Stojanovićevi majka i sin nisu čuli pucnjavu.

Mesto gde je  izrešetan Dragan

Mesto gde je izrešetan Dragan | Foto: Vesna Lalić

- Majka nije videla mrtvog Dragana. Komšije su odmah izašle, a čim su me pozvali, odmah sam došla. Hodnik je, kao i vrata stana ispred kojeg je ubijen, bio krvav. Izrešetani su bili zidovi i vrata. Oprala sam hodnik posle policijskog uviđaja, da majka i Draganov sin ne vide krv - ispričala je Dragana, sestra ubijenog Stojanovića.


Policijska istraga je u toku, a ispituju se motivi zločina, kao i svi kontakti i poslovi ubijenog Stojanovića. Policija je juče na informativni razgovor pozivala Stojanovićeve prijatelje kako bi joj pomogli u hapšenju ubice. Prema policijskim podacima, ubijeni je imao policijski dosije, u kojem se navodi da je bio hapšen zbog teških krađa i razbojništava, kao i da je služio kaznu zbog pokušaja ubistva.

„Moj brat nije bio kriminalac”


Dragana, sestra ubijenog Dragana Stojanovića, kaže da je njen brat samo u prošlosti imao problema sa zakonom.
- To je bilo davno, pre 20 godina, ali sada nije imao nikakve veze sa kriminalom. Bavio se građevinom i normalno je radio. Promenio se, ima sina - izjavila je sestra ubijenog.

Poslednji komentari
  • zemlja Tandarija Vreme: 15.12.2013 14:36h

    Bavio se gradjevinom. Onda je sigurno pio posten covek.

  • Sassa... Vreme: 15.12.2013 14:46h

    ... sve se menja sem kamenja!!!

  • momazver Vreme: 15.12.2013 20:05h

    Ovo je bila osvetnicka sacekusa. Devet/9/ u grudi i *overa* u glavu/tako ste napisali/ NIJE prof. ubistvo. To zna svaki policajac, a brate naucismo i mi nesto o motivima iz silnih policijskih serija/KOJE SU SVE ZASNOVANE NA STVARNIM DOGADJAJIMA/.Likovi su se GLEDALI u oci..Da je *profi*,bilo bi najvise 2 metka, da je afekt,strah,neiskustvo bilo bi 5-6 komada. Ovo je cista osveta..a zasto neka traze oni koji su za to placeni..Al,ajde kad lajem..nek pogledaju koga je ostavio bez stana, para, ugovora,isplate ili s cijom se zenom *druzio*.Ne verujem da je ovo zbog parking mesta..al nek i to provere..zivimo i ginemo u LUDOM vremenu.

  • momazver Vreme: 15.12.2013 20:09h

    ..e da ..na Karaburmi je u toku *rat* medju navijacima SVIH tabora i svih dilerskih grupa..a on je navijao za....druzio se sa...

  • Balkanac Vreme: 16.12.2013 20:05h

    @zemlja Tandarija, hm, a taj sta ga je ubio je jos posteniji od njega!!!!!!!!!!! Bravo ti

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP