Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DOKLE VIŠE?!

Dete pobeglo iz vrtića u Nišu!

Autor: Ekipa Alo! | 24.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Iz državnog vrtića „Petar Pan“, u niškom naselju Duvanište, juče je devojčica oko 10 sati sama izašla na ulicu posle čega su je nazad vratili prolaznici. Dete je, tvrde građani koji su se javili „Južnim vestima“, prošlo kroz celo dvorište i izašlo na Đerdapsku ulicu, desetak metara od kapije.

Vrtić „Petar Pan“ u Nišu

Vrtić „Petar Pan“ u Nišu | Foto: Konstantin Kamenov

- Video sam devojčicu koja plače i krenuo sa ženom koja je za ruku dete vodila nazad u vrtić. To nije bila vaspitačica, znam jer je moje dete tamo išlo do prošle godine. Hteo sam da uđem u vrtić i pitam kako su dozvolili da izađe, ali me nisu pustili. Bili su u gužvi i veoma uznemireni - priča jedan Nišlija koji stanuje u blizini vrtića. Dodaje da je prava sreća da se ništa loše nije dogodilo.


Iako su novinari „Južnih vesti“ potvrdu o ovom događaju dobili i od službenika vrtića, „odgovorno lice“ tog objekta Suzana Popović tvrdi da „ne zna ništa o tome“.

- Ne znam te informacije. Radila sam danas, ali ne znam za to. Ako vi znate, ispitajte. Nemam komentara - rekla je Popović. Direktor „Pčelice“ Zoran Jonić i njegov pomoćnik Ivan Todorov juče su bili nedostupni za komentar, navode „Južne vesti“.

Treće „bekstvo“ iz vrtića


Ovo je treći ovakav slučaj u poslednjih sedam meseci u vrtićima Predškolske ustanove „Pčelica“, za koji je javnost saznala. Podsetimo, u decembru prošle godine trogodišnji dečak pobegao je iz vrtića „Zvončići“ u Romanijskoj i preko pešačkog mosta sam stigao do Đerdapske. Zbog toga su bile najavljene smene odgovornog lica, trijažne sestre, a protiv vaspitačice bio je najavljen disciplinski postupak. U aprilu ove godine iz vrtića „Bambi“ u dvorište je neprimećeno izašao jednoipogodišnji dečak.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP