Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČAN ZLOČIN NA MIRIJEVSKOM BRDU

Devojci (18) glava rascopana sekirom!

Autor: D. Ć. - J. P. | 29.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Zufa Hajrazaj (18) nađena je juče mrtva u 11, u kući u ulici Mirijevsko brdo 49 E u Beogradu, a policija traga za njenim nevenčanim suprugom S. B. (17). Kako “Alo!” saznaje, nesrećna devojka je ubijena udarcima u glavu, oštrim delom sekire ili satare, tako brutalno da joj se se video mozak!

Telo Zufe Hajrazaj (18)  odneto na obdukciju

Telo Zufe Hajrazaj (18) odneto na obdukciju | Foto: Petar Dimitrijević

- Ukućani su rekli da je Zufu prethodno veče neko prebio u gradu, da je legla u krevet i zaspala, a da su je ujutro našli mrtvu. Čudno je i što na licu mesta nema mnogo tragova krvi, pa se sumnja da ih neko nije uklonio. Ne isključuje se i mogućnost da je devojka ubijena na nekom drugom mestu. Zanimljivo je i da je neko najpre prijavio da je tog dana ujeo pacov, zbog čega joj je pozlilo, pa je pala - kaže izvor našeg lista iz istrage.


U romskom naselju, u straćari, na Mirijevskom brdu, Zufa je poslednje tri godine živela sa nevenčanim suprugom, deverom starim 15 godina i svekrvom. Prema rečima komšija, porodica njenog muža izbegla je sa Kosova 1999, a pre nekoliko godina se naselila na Mirijevskom brdu.

- Bavili su se skupljanjem kartona. Znamo samo da je ta devojka bila srčani bolesnik i da je često padala u nesvest - rekle su nam komšije, koje su mislile da je Zufa umrla prirodnom smrću.

Policija traga za Zufinim  mužem S. B.

Policija traga za Zufinim mužem S. B. | Foto: Petar Dimitrijević


U vreme zločina, u kući je bila i šestomesečna beba Zufine svekrve (44) i još troje maloletne dece. Međutim, niko od komšija nije znao da kaže ko je sve živeo u njoj.

- Boravio je u toj kući ponekad Zufin svekar, koji živi u Nemačkoj, gde smo čuli da ima još jednu suprugu - rekle su nam komšije.
Dve devojke koje su se predstavile kao radnice prihvatilišta za decu, rekle su da je u toj kući ponekad boravilo i po osmoro dece, a u poslednje vreme beba stara šest meseci i tri maloletna dečaka. Dvoje rođaka, koje je policija obavestila o tragediji je ispričalo da su najpre mislili da im je umrla tetka, ali da su se šokirali kada su čuli da je stradala Zufa.

- Nismo ovde odavno bili, ali ovo je strašno - rekao je ovaj bračni par.
Telo ubijen Zufe Hajrazaj, posle četvoročasovnog uviđaja, poslato je na obdukciju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP