Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POTRAGA

Devojčica oteta i odvedena u Mađarsku?

Autor: Blic | 28.07.2014 - 19:00:00h | Komentara: 0

Istraga o nestanku petnaestogodišnje Tijane Jurić iz Subotice je u toku, ali se još ne zna šta se s njom dogodilo u noći između petka i subote u Bajmoku, na putu do Sportskog centra na Rati.

Devojčica iz Subotice je letnji raspust provodila kod bake i deke u Bajmoku, a u petak uveče je bila sa društvom na zabavi gde je od druga pozajmila duksericu. Imala je na sebi belu majicu, svetle farmerice i bele starke. Do kuće su je pratili drugarica i drug, ali pošto je zaboravila da vrati duks koji je nosila vezan oko struka, odlučila je da se vrati do Sportskog centra.

Nestala devojčica: Tijana J.

Nestala devojčica: Tijana J.

 Tijanu je čekao dečak koji joj je pozajmio duksericu, ali se ona nije pojavila, zbog čega joj je krenuo u susret. Poznavajući je kao dobru i savesnu, odmah je obavestio ostale drugare da je nema i potraga za njom je počela već oko jedan sat posle ponoći.
Oko 500 Bajmočana, policajci, žandarmerija, psi tragači pretražili su u subotu naselje Ratu, ceo Bajmok i okolinu. Jedino što je pronađeno na „letnjem putu“, u blizini kanala iz kojeg su vatrogasci ispumpali vodu, jeste bela starka za koju prijatelji i porodica tvrde da je njena.
- Čula sam da je trebalo da se kad stigne kući javi drugarici na Fejsbuk. Pošto nije to učinila, niti se javljala na telefon, odmah je bilo jasno da se nešto čudno i sumnjivo dogodilo. I deca i odrasli znaju da je bila uzorno dete, nikada nije kasnila a da se nije javila i nikada ništa loše ne bi uradila. Strah nas je huligana, u blizini je granica sa Mađarskom i čovek svašta pomisli. Samo da je dete živo, nadamo se da je dobro i da ćemo je ugledati nasmejanu - kaže Bajmočanka iz naselja Rata.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP