Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MONSTRUM PRIZNAO UBISTVO

"Devojčicu sam ubio slučajno!"

Autor: S. Milenković | 11.01.2013 - 16:36:00h | Komentara: 4

Radoslav Marinković (67),odgajivač koza iz Dedine,priznao je u izjavi istražnom sudiji Gordani Petrović da je sa dva hica iz pištolja usmrtio Danijelu Milićević (42) iz Kruševca i njenu šestogodišnju ćerku Milicu. Hladnokrvi ubica je rekao da je imao nameru da ubije Danijelu a da je Milicu ubio iz nehata. Marinković se tereti za krivično delo teško ubistvo iz člana 114 KZN za koje je maksimalna zaprećena kazna od 35 do 40 godina zatvora.

Saslušanje Radoslava Marinkovića u Višem sudu u Kruševcu trajalo je skoro tri sata uz oštre mere obezbeđenja.

Ubica: Radoslav Marinković

Ubica: Radoslav Marinković

 - Okrivljeni Marinković je saslušan pred istražnim sudijom Višeg suda u Kruševcu koji je doneo odluku o sprovođenju istrage a određen mu je pritvor od 30 dana.On se tereti za krivično delo teško ubistvo iz člana 114 KZ Srbije - izjavio je Dragan Zdravković, predsednik Višeg suda u Kruševcu.
Marinkovićev branilac po službenoj dužnosti je advokat Rade Vujičić koji je novinarima potvrdio da je njegov branjenik priznao da je pucao dva puta.
- Priznao je da je ispalio hice ali tvrdi da je dete ubio iz nehata.U istražnom postupku tražićemo da se saslušaju svedoci ali i neuropsihijatrijsko veštačenje Marinkovića.Tek nakon toga znaće se više o motivima i da li je bio uračunljiv - rekao je Vujičić.
Marinković je prema izjavama komšija u ulicu Gavrila Principa,ispred zgrade K16,došao dvadesetak minuta pre ubistva.

Ubice radile zajedno!
Početkom septembra u IMK „14.Oktobar“ Dragan Blagojević (50) je nožem za sečenje papira ubio koleginicu Vesnu R. Prema rečima bivših radnika ovog preduzeća dvojica ubica,Blagojević i Marinković,su svojevremeno radili u istom pogonu.Marinković je nakon toga napustio „14.Oktobar“ i posvetio se gajenju koza rase „alpino“.


- Video sam ga kako se šeta sa jedne i sa druge strane ulice i delovao je jako nervozno ali mi nije palo napamet da bi mogao nekoga da ubije - priča jedan od komšija.

Poznati odgajivač koza se nakon zločina ponašao veoma racionalno.Od prolaznika je zatražio mobilni telefon a pošto ga nije dobio ušao je u kafanu i rekao konobaru "Ubio sam ženu! Moram da se prijavim policiji!". Dok je stajao sa podignutim rukama na trotoaru naišlo je vozilo Hitne pomoći a on im je rukom pokazao na koju stranu da skrenu na raskrsnici.

Danijela je živela u stanu broj 23 sa sinom Darkom i Milicom dok je drugi sin povremeno bio sa njima. Darko kao da je naslutio nesreću.
- Rekao sam da ne vodi sa sobom sestricu - kazao je u hodniku zgrade Darko dok su se lekari borili za život njegove majke i sestre.

Žrtve monstruma: Danijela M. i ćerka M. M. (6)

Žrtve monstruma: Danijela i ćerka Milica Milićević (6)

 
Kruševljani su šokirani brutalnim ubistvima ali i inertnošću stanara zgrade koji nisu ni pokušali da pozovu Hitnu pomoć i policiju dok su Danijela i Milica krvarile na stepeništu.Pre godinu dana ispred ove zgrade je metalnom štanglom prebijen čovek a reakcija stanara je bila identična!

Sahrana Danijele i Milice Milićević zakazana je za subotu u 13 časova na kruševačkom Novom groblju.Milica će biti sahranjena na dan kada je trebalo da proslavi svoj šesti rođendan!
 
Poslednji komentari
  • Crnogorac Vreme: 11.01.2013 20:28h

    Sta tu ima da se sprovodi postupak? Covjek priznao, dozivotna robija, i nema trosenja drzavnih para na postupke, advokate i neuracunljivost. 500 godina robije, bez prava sahranjivanja, jer covjek to ne zasluzuje.

  • mira Vreme: 11.01.2013 20:46h

    matoro dub.. ti si sav za ljubavnicu a usmrdio se od koza unakazio dve porodice

  • novi sad Vreme: 11.01.2013 23:15h

    Kad mislite uvesti smrtnu kaznu,pitam se ??

  • Jelena Vreme: 12.01.2013 01:41h

    I ja se pitam kada cete uvesti smrtnu kaznu? Kaznu su zasluzile i komsije koje nisu reagovale kako treba, sramota, sekundi su dragoceni u takvim situacijama, mozda bi mala Milica slavila sa mamom svoj rodjendan. Tuga ogromna, molom opstinu da pomogne porodici zrtava, i neka se drzava konacno pobrine za samohrane majke. Neka te andjeli cuvaju mala lepotice, pocivaj u miru sa svojom mamom

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP