Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

A POLICIJA SE DOGOVARA OKO NADLEŽNOSTI

Devojka objavila snimak manijakalnih pretnji: Ako mi se nešto desi - da znate ko je! (VIDEO)

Autor: R. Ivanoska | 30.04.2014 - 13:34:00h | Komentara: 3

“Glupačo, što ćutiš?”, “kosti ću ti polomiti te kad te nađem”, “šta si? Mađarica? Šta tražiš u Srbiji, glupačo? Treba vas sve pobiti”, “slobodno me prijavi, videćeš kako ćeš proći”- samo je deo šokatnog 15- minutnog snimka telefonske torture koju već gotovo 10 dana trpi 28-godišnja B.R. iz Ruskog Krstura nakon što je odbila izvesnog M.M. (28) koji joj se javio na oglas “tražim cimerku u stanu u Novom Sadu”.

Tortura Telefonske pretnje

Dok on preti, policija prebacuje nadležnost 

se nastavila i nakon što je na internetu objavila fotografiju nesuđenog cimera i brojeve telefona sa kojih prima manijakalne pozive, a preplašenu devojku dodatno je obeshrabrilo i prebacivanje nadležnosti policije od Kaća gde on živi, Novog Sada gde ona živi i radi, do Kule gde je od pretnji pobegla kod roditelja.
Život B.R. (28), devojke iz Ruskog Krstura koja živi i radi u Novom Sadu, pretvorio se u pakao kada je dala oglas da traži cimerku.
"Baš kako bih izbegla neprijatnosti, precizirala sam da tražim žensku osobu. Javio se muški glas. Zvučao je pristojno. Predstavio se kao M.M., rekao da je iz Kovilja i da radi u Izvršnom veću AP Vojvodine. I ja sam mu se predstavila i objasnila da mi ne odgovara cimer. Nisam mogla da pretpostavim šta će se desiti. Poslao mi je zahtev za prijateljstvo na FB i poslao par poruka kako bi želeo da vidi stan, da se vidimo, itd. Odbila sam, a kada je nastavio-obrisala sam ga sa liste prijatelja. Tada je nastao pakao. U roku od par sati me je zvao više od 20 puta. Stotine poziva i danju i noću. Kada se javim-ćutim i slušam uvrede, vulgarnosti i pretnje. Već danima ne idem na posao, vratila sam se kod roditelja u Ruski Krstur i čekam da li će manijak ostvariti svoje pretnje. U međuvremenu su mi se javile još neke žene koje su bile žrtve istog manijaka, među kojima je i majka maloletne devojčice koju je M.M. Maltretirao preko FB. Saznala sam da ne radi u Izvršnom veću i uopšte ne traži stan, već da traži žrtve", priča vidno uznemirena B.R koja je na youtube napisala "ako mi se nešto desi - da znate zašto kako i ko".
  • Krivična prijava | Foto:
  • Krivična prijava | Foto:

 Sumnje u hitru intervenciju policije delimično je potvrdila kada je odlučila da prijavi slučaj. 

"Najpre su me iz Novog Sada uputili da se obratim policiju u Kaću, jer je ona nadležna za Kovilj gde M.M. živi. U Kaću su me upućivali na Novi Sad jer sam se tamo nalazila kada su mi pretnje upućene. Kada sam rešila da se sama zaštitim i odem kod roditelja u Ruski Krstur, rekli su mi da se obratim policiji u Kuli. Policija u Kaću je primila moju prijavu, iako sam morala da objašnjavam zašto smatram pretnjom to što mi je rekao da sve što nije srpsko u Srbiji treba pobiti", revoltirana je B.R. koja je juče podelila status na fb "ovim putem sam želela samo da upitam nekog ko je nadležan – kada će neko reagovati i zaustaviti maltretiranje koje trpim?".

Telefon na koji prima pretnje nije isključila.
"S jedne strane se bojim da će ga to naterati da me nađe, a sa druge strane- to je moj poslovni broj. Ionako mi je već život postao pakao. Vratila sam se kod roditelja, ne radim i ne izlazim iz kuće. Ne mogu da spavam. Sada mi preti privatnom tužbom zbog objavljenog snimka", kaže B.R. i dodaje da se broj poziva otkako se obratila javnosti i policiji, nije smanjio, ali da je M.M. Sada zove sa skrivenog broja.
"Ugasio je i FB profil i mobilne telefone. Ostao je samo fiksni", kaže B.R. Na fiksni telefon koji je takođe objavila na internetu juče se javila žena koja je rekla da ne zna za nikakve pretnje i snimak na internetu i da M.M. Ne živi tu i ne zna gde je. 
Poslednji komentari
  • maja-srb Vreme: 30.04.2014 14:09h

    Devijko ne pridaj znacaj manijaku.ja ssm rodjena novisadjanka i to je neka budala,a kazns za uznemiravanjetelefonom je 2 miliona dinara.pozdrav za sve moje poznanike i prijatelje Madjare u Vojvodini

  • joki Vreme: 30.04.2014 15:07h

    Bolesnik

  • nedjo Vreme: 01.05.2014 17:25h

    birokratija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP