Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Devojka teško povređena u saobraćajnom udesu!

Autor: Kurir | 12.11.2014 - 08:43:00h | Komentara: 0

Ona je zadobila povrede glave, grudnog koša, trbuha, ruke i noge i potres mozga, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć

Hitna pomoć | Foto: Dejan Živančević

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, od kojih dve teže, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Ženska osoba stara oko 26 godina teže je kao pešak povređena u udesu koji se dogodio oko 01.35 časova u Ulici Dr Ivana Ribara 75, rekla je Macura.
Ona je zadobila povrede glave, grudnog koša, trbuha, ruke i noge i potres mozga, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.Muškarac star oko 49 godina teže je kao vozač povređen u udesu oko 23 časa u Ulici Branka Šotre 18 na Čukarici, kazala je Macura.
On je zadobio razderotinu glave i kako se pretpostavlja, potres mozga, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.
Muškarac star oko 41 godinu je kao vozač u udesu oko 19.55 časova na Zrenjaninskom putu zadobio povrede glave, ramena i kolena, a prevezen je u Urgentni centar, navela je portparol Hitne pomoći.
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 92 intervencije od kojih 10 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 211 intervencija od kojih 40 na javnim mestima, precizirala je Macura.Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, pacijenti sa malignitetima i srčani bolesnici, dodala je Macura.
Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje, uzimanje toplih napitaka, provetravanje prostorija i oprez u saobraćaju.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP