Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZLOČIN NA MEDAKOVIĆU

Devojka ubijena zbog drugarice?

Autor: Kurir | 10.03.2015 - 09:55:00h | Komentara: 1

Devojka koja je mrtva izbačena ispred Hitne pomoći u Beogradu najverovatnije je slučajno ubijena jer je prava meta trojice osumnjičenih bila njena prijateljica Elizabeta B. (21)

Hitna pomoć

Ilustracija | Foto: Profimedia.rs


Prema saznanjima "Kurira", Aleksandra je najverovatnije slučajno stradala, a prava meta trojice osumnjičenih bila je njena drugarica Elizabeta B. (21).
Aleksandra i Elizabeta su u subotu uveče bile u kafani "Bonito" sa O. Z. (33) i V. R. (33), koji su bili na vikend odsustvu iz zatvora. U istom lokalu za drugim stolom bila su i trojica osumnjičenih, od kojih je jedan navodno Elizabetin doskorašnji momak. Kada su devojke sa pratiocima krenule kući, trojica osumnjičenih su ih napala.

- Oni su flašama i motkom napali kombi u koji su ušle Aleksandra i Elizabeta. Elizabeta je uspela da pobegne, a Aleksandra je snažno udarena u glavu, najverovatnije motkom. Navodno je posle toga krenula da beži, a onda ju je udarilo vozilo. Da li je to bio kombi u kom je bila ili drugi automobil još nije poznato. Takođe nije utvrđen ni tačan uzrok smrti jer obducent nije mogao da se izjasni da li su smrtonosne povrede nastale od udarca motkom ili usled udarca vozila - navodi izvor "Kurira" i dodaje da je pronađena motka koju su napadači koristili.

Trojica osumnjičenih juče su negirala odgovornost za zločin. Oni su na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu tvrdili da Aleksandru niko nije udario, već da je ona nastradala kada ju je slučajno oborio i pregazio kombi u kom su bili njeni prijatelji.

- Dragan D., Aleksandar Š. i Miodrag R. priznali su da su motkom koju je Aleksandar Š. izvadio iz svog automobila počeli da udaraju po kombiju. Navodno, niko od njih nije video Aleksandru sve dok kombi nije krenuo u rikverc - kaže izvor iz istrage.

Dragan D. je, kako navodi  izvor, izjavio da je "devojku udario i pregazio kombi".

- Počeo sam da bežim da me ne bi udario kombi koji je krenuo unazad. Tada sam video da devojka leži - ispričao je Miodrag R.

Aleksandra će biti sahranjena u sredu na Orlovači.

Poslednji komentari
  • delta99 Vreme: 11.03.2015 18:28h

    Kad kažu da su ugnjeteni i obespravljeni to je samo delom tačno,jer sam bio svedok da njih 5-6 biju usred bela dana samo jednog bespomoćnog čoveka u centru grada a da niko nije smeo da im se suprostavi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP