Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRIJAVA JEDNOG PANČEVCA OSTAVILA POLICAJCE U ŠOKU

Devojke vezale silovatelja da visi s 10. sprata!

Autor: Ekipa Alo! | 01.04.2015 - 11:30:00h | Komentara: 6

Nesvakidašnja i u najmanju ruku bizarna prijava potresla je pre četiri dana policijsku stanicu u Pančevu. Moler Dragan B. (33), koji je još 2006. hapšen zbog silovanja, došao je u policiju i prijavio da su ga u noći između 27. i 28. marta pretukle i zlostavljale tri devojke i dvojica muškarca! Između ostalog, i vezali ga da visi sa 10. sprata!

Prijava jednog Pančevca ostavila policajce u šoku

Prijava jednog Pančevca ostavila policajce u šoku

Kako “Alo!” saznaje, on je izjavio da je petorka upala u njegov stan i satima ga brutalno maltretirala! Do detalja je opisao napad koji je policajce koji su ga saslušavali ostavio bez teksta. Naime, Dragan B. je tvrdio da su ga nasilnici najpre pretukli, a potom svukli i vezali konopcima! Zatim su dohvatili električne kablove koje su mu zakačili za telo, a potom strujom jačine 220 volti izazivali električne šokove!

Silovao i pljačkao


Dragan B. iza sebe ima pozamašan dosije zbog težih krivičnih dela. On je u maju 2006. uhapšen i optužen zbog silovanja devojke (22) na Kotežu, ali i pokušaja silovanja maloletnice (14) na Bežanijskoj kosi. Presuda u ovom slučaju objavljena je tek 20. marta ove godine, ali njene detalje nismo uspeli juče da saznamo. Takođe, mu se sudilo zbog teške krađe na Novom Beogradu, kada je od jedne žene oteo novčanik i mobilni telefon.

Kulminacija napada je usledila kada su ga nasilnici vezali pojasevima koje električari koriste za penjanje po banderama i dalekovodima, a potom ga sa terase stana na desetom spratu spuštali niz fasadu zgrade.

Policajci su ostali šokirani nakon njegove izjave, a celokupnu priču potkrepio je brojnim masnicama i podlivima po telu. Pozvan je lekar koji je nakon pregleda ustanovio da se radi o lakšim povredama, a policija je pokrenula opsežnu istragu i poteru za napadačima.


Kako “Alo!” saznaje, policija je dosta temeljno pristupila ovom slučaju, a istraga se kreće u nekoliko pravaca, imajući u vidu da je Dragan ima poveći dosije.
Takođe, proverom je ustanovljeno da postoje okolnosti koje ukazuju da se on u poslednje vreme bavi pružanjem seksualnih, ali i usluga erotske masaže, zbog čega je policija u prvo vreme posumnjala da se iza svega krije neka sado-mazo seansa koja se otrgla kontroli.

- Policija ne isključuje mogućnost da iza napada stoji i grupa dilera narkotika kojima oštećeni navodno duguje neki novac. Istraga se kreće i u tom smeru - saznaje “Alo!” iz izvora bliskih istrazi.
Poslednji komentari
  • Marija Vreme: 01.04.2015 12:36h

    I sad je on zrtva???Da je zakona,on bi od 2006.godine sedeo u zatvoru.Pedofil!Sta trazi on na ulici?Koji sudija ga je pustio na ulicu?Zasto se na presudu cekalo 9 godina???Ispitajte ko je sudija,zasto je odugovlacen slucaj tako dugo.I sad kad je konacno doneta presuda ,on kao zrtva.Hoce da izbegne kaznu ocigledno.

  • sanja Vreme: 01.04.2015 12:58h

    Uf velike stete sto je visio. Bitanga.

  • Irena Vreme: 01.04.2015 14:25h

    Kako ne popustise kablovi... steta.

  • lili Vreme: 01.04.2015 15:26h

    Svaka cast!!! kad ne moze drzava, sami cemo resiti :) BRAVO!!!!!

  • Pravedna Vreme: 01.04.2015 15:28h

    Svaka im cast! Neka siluje opet....Nema drzave, devojke moraju same da se stite. Manijaci i pedofili su na svakom cosku i znaju da ce proci nekaznjeno ili sa malim, smesnim kaznama ma sta da urade. Nadam se da ove nece naci...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP