Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TUŽILAŠTVO ČEKA NALAZE

Đilas tukao, veštaci utvrđuju koliko

Autor: M. Dudvarski | 17.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 6

Dragan Đilas, bivši predsednik Demokratske stranke, nakon tuče sa tastom Slobodanom Pelevićem na stepenicama zgrade u ulici Patrijarha Varnave sreo je dva mladića i rekao im da hitno pozovu policiju jer je napadnut u svom stanu, saznaje „Alo!“.

Saletao prolaznike da mu pomognu

Saletao prolaznike da mu pomognu | Foto: FoNet

- Mladići su bili zatečeni tim rečima, pa nisu znali šta da rade, jer nikakve napadače nisu videli. Potrčali su ka stanu iz kojeg je Đilas izašao, ali kada su videli da je on otišao, nisu znali šta da rade. Kada je Đilas shvatio da oni neće pozvati policiju jer su se zbunili, odlučio je da sam to učini. Kada je izašao iz zgrade, prijavio je policiji da je napadnut - navodi naš izvor blizak istrazi.


U međuvremenu, u Prvo osnovno tužilaštvo juče je stigao izveštaj policije o tuči Dragana Đilasa sa bivšom suprugom Ivom Đilas i njenim ocem Slobodanom Pelevićem i zatraženo je medicinsko veštačenje povreda Đilasovog tasta koje je zadobio u tuči sa bivšim predsednikom DS-a.

- Izveštaj iz policije je stigao. U njemu se nalaze sve izjave učesnika u incidentu, kao i medicinska dokumentacija. Mi smo naložili veštačenje povreda Slobodana Pelevića i tek kada to bude završeno, odlučićemo šta ćemo i kako uraditi u vezi s ovim slučajem - rečeno nam je u tužilaštvu.

Podsetimo, 6. decembra ove godine, policija je dobila prijavu da se oko 21.30 na Vračaru Đilas potukao sa svojim bivšim tastom Slobodanom, koji se umešao kako bi zaštitio svoju ćerku Ivu od Đilasovog vređanja.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 17.12.2014 09:12h

    Форезничари ће узети све мелементе догађаја у коме је дошло до табања.Може бити да је Ђилас налетео на тастову песницу?Или је таста три пута налетео на Ђиласову песницу.Зезнуто је то?Али све ће да реши снимак сигурносне камере?Ако су биле укључене?Нека Ђилас се држи оне ,,НЕСАМ,БРЕ,МАЈКЕ МИ ,, !То код наших судија пролази!

  • Милан Топлица Vreme: 17.12.2014 10:56h

    То је то насилничко , брутално , бахато понашање свих политичара , такав је Тадић , такав је Чеда , такав је Динкић , такав је Вучић , такав је Николић , таква су сваспрска политичка .овна

  • Djavo Vreme: 17.12.2014 11:03h

    ovaj djilas izgleda kao OSMI PUTNIK

  • Dijana Vreme: 17.12.2014 18:32h

    Jadan konjic!!!! Zasto se toj osobi ne oduzmu ti konji i zivotinje!??? Gdje je onaj zakon da se zlistavljaci kaznjavaju zatvorom??? Idemo pomoci tom konju da se ne vrati toj budali !!!! I ostale zivotinje da se izbave iz toga zla i dau se ne vrate vise!!!

  • Dijana Vreme: 17.12.2014 18:41h

    A di je sad ta inspekcija da pomogne takvim zivotinjama??? Ljudi pa dal ste vi normalni??? Ja cu udomiti toga konja i pomoci mu!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP