Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SLUČAJ „PATIKE“

Diler frontmena „Sanšajna“ ćutao o imenima kupaca!

Autor: D. Ć. | 11.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Marko Lugonja (33) kod koga je pronađen 81 paketa spida (amfetamin sulfata), oko 100 grama marihuane i u tegli nešto heroina, priznao je juče na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je droga njegova, ali nije otkrio imena ljudi sa estrade kojima je prodavao narkotike, saznaje „Alo!“ od izvora bliskih istrazi.

Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić Keba | Foto: Rajko Ristić

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Darinka Šćepanović odredila je Lugonji pritvor do 30 dana zbog opasnosti da ne ponovi krivično delo. Kako saznajemo, Lugonji je sestra juče angažovala advokata, jer je posle hapšenja imao branioca po službenoj dužnosti.

Kod Lugonje je nađen i spisak dužnika od dvadesetak imena, među kojima su i imena pevača Mileta Kitića i Dragana Kojića Kebe i jedan sudija. On je na saslušanju u policiji tvrdio da im je prodavao patike i firmiranu garderobu. Tako je pored Kebinog imena stajalo da za dva para patika duguje 20 evra, dok je pored imena Mileta Kitića bio precrtan dug od 25 evra. Niska cena patika unela je sumnju policajcima da se radi o šiframa za spid čija polutka košta oko 10 evra.

Lugonja je hapšen u sklopu istrage koja se vodi protiv Branka Bojovića (45), frontmena grupe „Sanšajn“, koji je, kako se sumnja, od Lugonje kupovao drogu radi preprodaje. Bojović se brani sa slobode.

Keba: Paja Patak, Dačić, Vučić, nisam narkoman...


Folk pevač Dragan Kojić Keba demantovao je za „Alo!“ da je kupovao narkotike, a preksinoć je u emisiji „Bulevar“ na B92, na pitanja o narkoticima na estradi, bio kontradiktoran jer je prvo tvrdio da je on najnekompetentnija osoba za te stvari, a potom da nikada neće opanjkavati kolege. „Ima, ali pogrešnija osoba za to pitanje ne postoji. Ali sve će se saznati, ja prepoznajem šta se valja iza brega. Ni pet Dačića, ni pet Vučića neće ih spasti, i da dođe Paja Patak neće se spasti... Ovo nije prvi put da atakuju na moju ličnost“, rekao je Keba.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP