Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LIDER URS NADA SE DA ĆE PONOVO BITI MINISTAR

Dinkić: Vratiću se ja!

Autor: B. Nenković | 23.08.2013 - 07:58:00h | Komentara: 7

Odlazeći ministar finansija Mlađan Dinkić posetio je juče na poziv italijanskog menadžmenta fabriku automobila u Kragujevcu. Iako se pretpostavlja da je to bila oproštajna ministarska poseta kragujevačkom „Fijatu“, s obzirom na to da uskoro odlazi iz Vlade Srbije, Dinkić se na takvo pitanje samo zagonetno nasmejao.

„Ima mesta da ubacim  gitaru i ozvučenje kad  krenemo na tezgu...“

„Ima mesta da ubacim gitaru i ozvučenje kad krenemo na tezgu...“ | Foto: B. Nenković

- Vreme će pokazati da li mi je ovo oproštajna ministarska poseta, s obzirom na to da sam već jednom bio u sličnoj poziciji. Tada sam takođe posetio „Fijat“, pa sam se vratio u Vladu Srbije. Ko zna šta će život doneti. Nije mi prvi put da odlazim, izjavio je Dinkić juče u „Fijatovoj“ fabrici automobila.


Dinkić je od samog početka bio uključen u posao sa „Fijatom“ i jedan je od potpisnika ugovora o osnivanju kragujevačke fabrike automobila. Iako je do smene u ministarstvu ostalo još samo nekoliko dana, Dinkić je i juče vredno radio. Razlog njegove posete je javno predstavljanje pisma koje mu je poslao potredsednik „Fijata“, Alfredo Altavila.

Dinkić merka plodove svog rada u Vladi

Dinkić merka plodove svog rada u Vladi | Foto: B. Nenković

U pismu se navodi da je „Fijat“ zainteresovan da kupuje limove iz smederevske železare, ako se u njoj napravi linija za galvanizaciju, za oko pola miliona automobila, što je mnogo više od kapaciteta fabrike u Kragujevcu.


- Predaću ovo pismo Aleksandru Vučiću i svom nasledniku. Iz dopisa je jasno da je „Fijat“ zainteresovan da iz Smedereva kupuje limove, ne samo za kragujevačku fabriku, već i za ostale proizvodne pogone u svetu, kazao je Dinkić.

Odlazeći ministar finansija najavio je juče u Kragujevcu da će se posle rekonustrukcije Vlade i odlaska iz kabineta posvetiti stranci i parlamentu, što znači da će verovatno postati poslanik URS-a.
Poslednji komentari
  • savkan Vreme: 23.08.2013 08:31h

    ...to će se veoma brzo desiti,ja verujem u to

  • nebojsa Vreme: 23.08.2013 08:53h

    Nemoj Mlađo, molim te.

  • Kole Vreme: 23.08.2013 10:20h

    Dinkić je ludak sa misijom iza koga stoje: Čuvari-revolucije-Crnoruki-Dedinjski klan. Dinkić je ekonomski ubica Srbije! Dinkić je likvidirao privradu i banke u Srbiji. Dinkića po nalogu katoličkih jezuita iz Vatikana 13 godina drže na strateškim ministarskim mestima Čuvari revolucije-Crnoruki-Dedinjski klan. Zbora nam nema, moramo zmijsko gnezdo u Beogradu da spalimo ili nas neće biti!!!!

  • mima Vreme: 23.08.2013 10:44h

    Gospodine Dinkicu, nemojte se vise vracati u Vladu KO BOGA VAS MOLIM. Godinama gledam jedne te iste likove, a kako sam u penziji, zelela bih da vidim i neke nove f a c e mladost, pamet, obrazovanje, domace vaspitanje, a ukoliko se svi vi budete vracali-stalno, plasim se da za zivota necu doziveti bilo kakve promene na bolje. Svaka Vama cast za sve sto ste dobro uradili za Srbiju, a iskreno receno bilo je dosta dobrih poteza od Vas gospodine Dinkicu, ali sto je mnogo, MNOGO JE.

  • Јездимир Мунта Vreme: 23.08.2013 12:05h

    Криминалци свих земаља, уједините се!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP