Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POTRESNO

Dispečer: Mislio sam da spavaju,a oni su se gušili u krvi!

Autor: blic.rs | 17.10.2014 - 22:26:00h | Komentara: 1

Radomiru Bukari, dispečeru koji je prijavio dvostrukog ubicu Petra Tomića (19), sledila se krv u žilama kada je video mrtve beskućnike.

Mesto svirepog zločina

Mesto svirepog zločina | Foto: N. Kočović

Bukara je policiju zvao misleći da neko na Autobuskoj stanici lomi stakla. Ispostavilo se da je tada Tomić ubijao Dragoslava Jeftića (70) i Denisa Penzela (45).
- Kada je policija došla, izašli smo napolje. Mislio sam da dvojica beskućnika spavaju. Čuli smo da jedan od njih krklja. Otišli smo do njih i ugledali lokve krvi i dvojicu muškaraca koji nepomično leže sa strašnim povredama - svedoči Bukara, dodajući da je video muškarca sa dugom kosom, za koga se ispostavilo da je ubica, kako odlazi preko mosta na Ibru.
Tomić se na saslušanju u Višem sudu u Kraljevu branio ćutanjem. U policiji je, međutim, bio pričljiv. Rekao je policajcima da su ga “celo veče pratila dvojica muškaraca” i da je zbog toga na stanici napao dvojicu beskućnika, koje je brutalno ubio.

Inače, priča se da kao srednjoškolac Tomić nikada nije bio agresivan. Ali drastična promena se najverovatnije dogodila u poslednjih godinu dana, nakon završetka Srednje ekonomske škole. Retko ko ga je viđao. Katkad bi ga sretali u parku u centru Raške, gde bi sedeo sam na klupi, sa dugom kosom i obučen u crno.

Tuča: Park gde su se okupljali beskućnici

Tuča: Park gde su se okupljali beskućnici

- Samo je ćutao i posmatrao, uglavnom noću - rekle su nam devojke koje smo sreli u parku.
Profesori u Ekonomskoj školi u Raški ne mogu da veruju da je Petar počinio takav zločin. Bojana Veselinović, njegov razredni starešina, kaže da je Tomić u školi bio divan mladić.

- Vaspitan, miran, dobar đak, inteligentan, sa dobrim ocenama. Bio je povučen, nije išao na ekskurzije, a ni na maturi nije bio. Jednom sam videla kako hoda po ogradama i skače sa njih, i baš sam se uplašila. Pozvala sam njegove roditelje i majka mi je rekla da ne brinem, jer on to radi već neko vreme i da je spretan. Verujte, kada sam pročitala njegovo ime u novinama, morala sam da popijem tablete za smirenje – priča Bojana.
Da su se neke promene dogodile sa Petrom nakon škole, primetili su pojedini njegovi školski drugovi i o tome obavestili razrednu.
- Pozvali su me telefonom i pitali da li sam videla Petra skoro. Rekla sam da ga nisam viđala, a oni su mi pričali da drugačije izgleda - priča Bojana za “Blic”.
Poslednji komentari
  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 18.10.2014 09:36h

    Redakciji : OD kada sam došao, listam i čitam vaše novine preko interneta ovde u Irkutsku, gradu na jugu Sibira 7000 km od Beograda, i već danima gledam ovu odvratnu sliku sa krvavim stolicama, UKLONITE JE VEĆ JEDNOM Pozdrav.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP