Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŽELEO DA POMOGNE KOMŠIJI PA NAGRABUSIO

Dobio opekotine kada je hteo da sam priključi struju!

Autor: Ljubiša Mitić | 27.11.2013 - 12:53:00h | Komentara: 0

Dejan B. (42) iz Bučića zadobio je opekotine drugog stepena usled strujnog udara, kada je hteo da neovlašćeno komšiji Radomiru Stevanoviću iz Bučića priključi struju, koju su električari zbog duga od 134. 000 dinara isključili nekoliko dana pre toga. Kako saznajemo, njega je na Odeljenje urgentne medicine dovezla Hitna služba prokupačkog Doma zdravlja, gde se D. B. sam dovezo kolima i zatražio lekarsku pomoć.

Struja, bandere

Ilustracija | Foto: Dimitrije Goll

Prema nezvaničnim informacijama, D. B. je želeo da “pomogne komšiji”, tako što je hteo da mu neovlašćeno priključi struju na brojilo nekoliko dana nakon što su ga električari isključili zbog duga. Usled nestručnog rukovanja došlo je do kratkog spoja i kuršusa pa je prava sreća što se sve završilo sa opekotinama, jer je samo zahvaljujući velikoj sreći preživeo.
Rukovodilac Sektora za trgovinu električnom energijom ED Prokuplje mr. Dejan Veličković kaže da će protiv vlasnika domaćinstva u kome se desio incident, EPS podneti krivičnu prijavu zbog “samovlasnog priključenja”.
- Pre nekoliko dana kolege iz poslovnice u Merossini isključili su sa brojila domaćinstvo Radomira Stevanovića iz Bučića zbog duga od 134. 000 dinara. Ekipa koja je još uvek na terenu potvrdila je da je brojilo izgorelo, a EPS će podneti krivičnu prijavu zbog pokušaja samovlasnog priključenja - rekao je Veličković.
U prokupačkoj bolnici “Dr Aleksa Savić” kažu da je u utorak nešto posle 19 časova primljen D. B. iz Bučića na Odeljenju hirurgije. - Pacijent je primljen sa opekotinama drugog stepena, koje su nastale prilikom strujnog udara.
Opekotinama su zahvatile šake, podlaktice i lice. Povređeni je u toku današnjeg dana (sreda) upućen na dalje lečenje u Kliničko bolnički centar Niš - rekla je Jelena Pantović, portparol prokupačke bolnice.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP