Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODILA SE ŽENA KOJA JE PREKJUČE U POŽARU IZGUBILA DVOJE DECE

Dok je kopao raku za ćerke, javili mu da je dobio sina

Autor: Suzana Božinović | 05.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ksenija Nikolić juče je rodila zdravog dečaka u bolnici u Majdanpeku, ali umesto radosti, ovoj ženi, koja je još u šoku, na oči naviru suze jer je dan ranije u požaru izgubila svoje ćerkice Dragicu (3) i Mirjanu (2).

Živojin Bosilkanović

Živojin Bosilkanović

„U momentu sam osetio radost, a onda mi je zaigralo nešto u stomaku. Bol za ćerkama nadjačava sve... Sad ne znam da li da
sahranjujem ili da se radujem”, kaže Živojin

- Pacijentkinji je termin za porođaj bio 9. novembar, ali se ona porodila danas. Porođaj je protekao u najboljem redu. I majka i dečak su dobro - izjavio je dr Zoran Milošević, direktor bolnice u Majdanpeku.


Istraga još traje
Istraga požara još je u toku. U slučaj porodice uključio se i centar za socijalni rad. Procenjuju i istražuju. Prema preliminarnim rezultatima, požar je izazvao dimnjak koji se urušio. Takođe, prema nepotvrđenim informacijama, devojčice su se ugušile od dima, a zatim je njihova malena tela progutao požar.

Ksenija je sa dvoje dece prekjuče otišla na bunar da zahvati vodu, a u kući je ostavila ćerkice. Izbio je požar u kojem su devojčice izgorele.
Poštujući zakon, policija je nakon požara juče privela nesrećnu majku na informativni razgovor.

- Žena je bila u stanju šoka i nije mogla da odgovori ni na jedno pitanje. U dogovoru sa lekarima, smestili smo je na odeljenje ginekologije, koje je obezbedila policija. Nakon porođaja, psihijatar je sa njom obavio razgovor i izjasnio se da je ona u stabilnom stanju - kaže izvor “Alo!” iz policije.

Živojin Bosilkanović, Ksenijim muž, juče je otišao na groblje u Mosni da iskopa raku za svoje mezimice. Zazvonio mu je mobilni telefon, a vest koju je čuo u tom momentu je najmanje očekivao.

U požaru izgorele sestre Dragica (3) i Mirjana (2)

U požaru izgorele sestre Dragica (3) i Mirjana (2)

Žudim da odem u bolnicu i zagrlim sina, ali ne mogu,
čekam ćerkice, moram da ih ispratim kako dolikuje, kao
otac mrtvu decu

- Kazali su mi da sam dobio sina! Zanemeo sam! Usta su mi se u momentu osušila! U momentu sam osetio radost, a onda mi je zaigralo nešto u stomaku. Taj momenat trajao je manje od sekunda... Bol za ćerkama nadjačava sve...
Sad ne znam da li da sahranjujem ili da se radujem - kroz suze priča Živojin.
On navodi da je porođaj uranio. Ni na kraj pameti mu nije palo da će to biti danas, samo dan nakon što je izgubio ćerke. On smatra da je stres uzrok ranijem porođaju.

- Sve mi se čini da se ovo ne događa meni. Kao da sam u nekom snu, kao da sam u nekom filmu. Iskopao sam rake, napravio kovčege, ali ne znam kada će da mi vrate ćerkice sa obdukcije. Žudim da odem u bolnicu i zagrlim sina, ali ne mogu, čekam ćerkice, moram da ih ispratim kako dolikuje, kao otac mrtvu decu - kaže ovaj nesrećni otac, okreće glavu, jecaji nadjačavaju sve...
Poslednji komentari
  • Nenad Vreme: 05.11.2014 09:23h

    devjke su za saucenistvo dobile "nanogice"..ovaj "Tatin sin" ce dobiti maximalno 2 godine..jer to je SRBIJA..pravna drzava..eee zivote

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP