Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TUGA U BIJELJINI - ZLOČIN U SRBIJI

Dok su Andriju sahranjivali, lopovi mu ukrali čak i oluke sa kuće! (FOTO)

Autor: Zoran Milošević | 02.12.2013 - 19:10:00h | Komentara: 3

Zanemeo od bola i uplakan, proslavljeni srpski fudbaler Savo Milošević (43) sahranio je svog mlađeg brata Andriju (38) zvanog Mišo na lokalnom semberijskom groblju u selu Johovac, kod Bijeljine. Dok su se Miloševići u prisustvu više od 1.000 članova familije i prijatelja iz Semberije, Podrinja, Mačve, Srema, prijatelja iz sportskih saveza i klubova Srbije i RS opraštali od tragično nastradalog Andrije, njegovu kuću u Loznici, u Srbiji, pelješili su provalnici!

- Bila je potpuna premetačina. Znali su da nikog neće biti, što znači da je to uradio neko ko je poznavao porodicu Milošević, odnosno, neko ko živi u naselju Šulovača u Loznici - kaže izvor „Alo!“ blizak porodici Milošević. Kako nezvanično saznajemo, obijena su ulazna vrata, odneti su oluci sa kuće, kao i još neutvrđena količina pokućstva.

Bila je potpuna premetačina.  Znali su da nikog neće biti,  što znači da je to uradio  neko ko je poznavao  porodicu, izvor „Alo

Bila je potpuna premetačina. Znali su da nikog neće biti, što znači da je to uradio neko ko je poznavao porodicu, izvor „Alo | Foto: Goran Bobić

 U Policijskoj upravi Šabac, za „Alo!“ je potvrđeno da su lopovi poskidali bakarne oluke sa kuće u kojoj niko nije živeo poslednjih nekoliko godina, a izvršena je i premetačina u unutrašnjosti kuće. 

– Pošto nikoga nije bilo u kući, još uvek nije poznato da li je i šta iz nje odneto, osim oluka, koji su poskidani - kažu u policiji. Kako se moglo čuti od komšija, koji su u subotu ujutro bili zatečeni nakon informacije o tragičnoj nesreći Andrije Miloševića, on u Loznici nije živeo već dve-tri godine i samo je povremeno navraćao da provetri prostorije.

Poginuo u udesu: Andrija Milošević

Poslednje zbogom: Andrija Milošević

 – Imao je čoveka koji je dolazio povremeno da obiđe kuću, ali pokojni Andrija nije odavno dolazio. Bio je izuzetno dobar mladić i veoma srdačan kad god je boravio u Loznici – kažu komšije. Pričalo se da je Andrije već duže vreme pokušavao da proda kuću u Loznici, koju je njegova porodica svojevremeno kupila i preuredila, ali mu to nije polazilo za rukom. Niko od komšija nije čuo nešto što bi ukazivalo na pljačku. 

Porodica Milošević u suzama: Savo teši  sestru Cvijetu

Porodica Milošević u suzama: Savo teši sestru Cvijetu | Foto: Goran Bobić

 Dok je u Loznici trajao uviđaj, na kapiji roditeljske kuće Miloševića u Johovcu u Bijeljini Savo i njegova mlađa sestra Cvijeta u suzama su dočekivali rodbinu, poznanike i prijatelje i primali izraze saučešća. Do lokalnog groblja povorka je pešačila oko tri kilometra, Andrija je sahranjen pored groba njegovog dede Save, oca Steve i majke Dragice. Prilikom Andrijinog ukopa, Savo nije mogao da sakrije suze.
- Shvatite me, teško mi je, a vi radite svoj posao – rekao je kratko Savo novinarima, koji su ga zamolil za nekoliko reči.

Sahrani su prisustvovali brojni Savini prijatelji i sportisti. U masi sveta primećeni su partizanovci Ljubiša Tumbaković, Predrag Danilović, Ivica Kralj, Vuk Rašović, Milivoje Ćirković, Albert Nađ, Dejan Govedarica, kao i Radovan Ćurčić, selektor mlade reprezentacije Srbije, Dejan Tomašević, Ljubinko Drulović. Da izjave saučešće porodici Milošević pristigli su i glumac Dragan Bjelogrlić i Goran Đoković, stric proslavljenog teniskog asa Novaka Đokovića.
- Velika tragedija. Nadam se da će hrabro izaći iz svega ovoga. Sigurno mu je teško, ali svi smo tu da ga hrabrimo i podržimo, koliko toliko - reči su Ivice Kralja, nekadašnjeg golmana Partizana.
- U ovom trenutku bilo kakve reči su suvišne. Velika tragedija za porodicu Milošević. Život je takav, mora da se ide dalje. Savo je naš dugogodišnji prijatelj i saigrač, svi smo uz njega. Ima našu maksimalnu podršku da ublaži ovu bol za bratom – rekao je Milivoje Ćirković.
Opelo na sahrani Andrije Miloševića služio je jerej Nenad Savić, uz sasluženje protojereja Dalibora Pejčića, protojereja stavrofora Dragana Pejčića i Gavre Gajića, te igumanije Marte iz obližnjeg manastira Tavne, sa sestrinstvom. 
Poslednji komentari
  • veca Vreme: 02.12.2013 19:49h

    Kad bi imali bolju vlast i ne korumpirane radnike SUP-a nebii tako nesto moglo da se desava! Bosna nije nista bolja od Srbije u tom pogledu

  • nedjo Vreme: 02.12.2013 21:28h

    kakvi smo ljudi postali???

  • Ana Vreme: 03.12.2013 08:17h

    Pronaci pocinioce i najostrije ih kazniti...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP