Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZA NJEGA NEMA LEKA

Doktor zapalio ulaz na Zvezdari sušeći marihuanu!

Autor: Milan Dudvarski | 08.03.2015 - 12:05:00h | Komentara: 5

Dvospratne katakombe, koje stanari zgrade u Preševskoj ulici nazivaju podrumima, idealno su bilo mesto da više puta hapšeni doktor Nenad Dostanić (51) na miru počne da uzgaja marihuanu! Ipak, taj mir nije dugo potrajao jer je u podrumu izbio požar, a u jednoj od prostorija zvezdarska policija je pronašla improvizovanu kartonsku sušaru za marihuanu, a na podu novčanik s dokumentima na Dostanićevo ime!

Marihuana sušenje

Ilegalni rasadnik izazvao požar | Foto: Profimedia.rs

 Pronalaženje prostorija koje je koristio ovaj lekar za kožne i venerične bolesti reporterima „Alo!“ nije bilo nimalo lako, budući da su sve električne instalacije izgorele u požaru koji je izazvao njegov ilegalni rasadnik. Posle višeminutnog bauljanja kroz lavirint, ugledali smo u jednom ćošku kroz poluotvorena vrata prostor koji je bio sređen kao stan nekog beskućnika. Na to da je podrum u kojem je Dostanić gajio marihuanu ukazivao je nepodnošljiv smrad paljevine, kao i čitav jedan deo podruma, koji je bio sav u gareži.

- Kada se to zapalilo, toliko je smrdelo na neki loš duvan pomešan sa plastikom da je to u čitavoj našoj zgradi gušilo ljude. Znam Dostanićeve roditelje, a znam i njega. Šta je on radio dole, svašta su ljudi pričali, da li se bavio gajenjem droge kako što su mediji javili, ili je nešto drugo bućkao, ne znam - rekla je stanarka višespratnice u Preševskoj ulici 61.
Prisustvo novinara koji su jedva uspeli da izađu iz podruma privuklo je i ostale stanare da se uključe u priču. Tako nam je penzionisani vojnik, koji je želeo, kao i drugi žitelji ovog solitera, da ostane anoniman, rekao da Dostanić nelegalno koristi podrum.

To je njegova majka uzela u zakup, a ne on. Rekao sam mu da napusti te prostorije, ali nije hteo. Posle se okružio nekim sumnjivim ljudima i eto šta se desilo. Kada su vatrogasci došli da gase vatru, oni su poplavili i druge podrume i isekli struju, i šta sad. Niko ne može da ide u podrum - rekao nam je ovaj penzioner.
Pokucali smo i na vrata porodičnog stana Nenada Dostanića. Otvorila ih je žena u poznim godinama, koja nam je rekla da je Nenadova majka. Kada je čula zbog čega smo u zgradi, namrštila se i viknula: „Ostavite mi dete!“. Kada smo je upitali da li je uhapšen, ako nije kuće, odgovorila je da nas se to ne tiče.
„I vi i policija ste uništili mog sina. I samo da znate, on nije uzgajao marihuanu, nego je pravio meleme. Doviđenja!“, rekla je gospođa.
 
Poslednji komentari
  • Vuk1989 Vreme: 08.03.2015 12:59h

    "Dete" od 51 godine? Hehe. Ja lude li familije.

  • babujka Vreme: 08.03.2015 13:42h

    Ma kakvi meleme drogirao se i on i dilovao. Mamin sincic ce sutra da leci ljude

  • oldy Vreme: 08.03.2015 14:12h

    Presevska ulica najveselija u Srbiji. Stanari i okolne komsije ni krivi ni duzni se naduvali,..ako ima se razlog, osmi mart je.

  • babujka Vreme: 08.03.2015 16:55h

    Gde li radi pitam se.

  • ana Vreme: 09.03.2015 20:27h

    lupate sv ebez dokaza a za to se takodje odgovara

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP